Ski Alpin Familial dans un Cadre Sauvage et Ski Nordique Décontracté
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool Lus la Jarjatte

5 skiliften, 6 pistes, 1 touwsleepschool voor kinderen.
Tussen 1150 en 1555 meter, in het hart van de geklasseerde site en op de top van het kleine traditionele gehucht La Jarjatte, opent dit vriendelijke resort zijn zes blauwe pistes in het hart van een majestueus dennenbos. Het is het paradijs voor de beginnende skiër en voor gezinnen: lage prijzen voor toegang tot de sneeuwlijn en de beginnerspas rond een vriendelijk en attent onthaal. Voor de meer ervaren reiziger blijft het een geweldige verademing in een beschermde omgeving.

Een nordic skigebied (te koop vanaf het seizoen 2016/2017 bij het langlaufcentrum of aan de kassa van het skioord) - 22 km gemengde geprepareerde pistes (afwisselend en skating) en 5 km enkel skating pistes.

Het Noordse skigebied strekt zich uit van het skioord tot de bodem van de Jarjatte vallei. Dit kleine hoekje van de wereld moet u verdienen, want in de winter is de vallei niet toegankelijk voor voertuigen, het is een wilde en magische plek. De paden doorkruisen landschappen met afwisselende sferen, in bossen van ubac en adret, aan de rand van rivieren met als laatste de waterval van Mougious, of in de velden met een onneembaar uitzicht op de hoge toppen van de vallei van Jarjatte. Deze hoek van het paradijs is echter toegankelijk, de hellingen zijn zacht en de routes zijn zeer speels om dit in kilometers gereduceerde gebied te verrijken, met een speciaal ontworpen gebied om uw techniek te verbeteren terwijl u zich vermaakt.

3

Instructeurs
gediplomeerden

Pratende skileraren
Het engels

De extraatjes van deze school

  de disciplines

  Onze contactgegevens

  Esf Lus-la Jarjatte
  Chalet station
  Lus la Jarjatte
  26620 LUS LA CROIX HAUTE

  Tel. 06 51 96 74 91

  Neem contact met ons op

  close