Faites connaissance avec l'ESF d'Amneville
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool Amneville

Boek uw skilessen bij de esf van Amneville

De sneeuwhal van Amneville heeft de langste overdekte piste ter wereld: meer dan 620 meter glijbaan wachten het hele jaar door, zomer en winter, op u voor de beoefening van wintersporten. De binnentemperatuur wordt het hele jaar door tussen -2°C en -3°C gehouden, en de 15 sneeuwkanonnen van het kunststation zorgen voor een 60 cm dik sneeuwdek, zodat u uw favoriete wintersport kunt beoefenen, of u nu gaat skiën of snowboarden. Ervaren skiërs zullen de verschillende hellingen, die variëren tussen 20 en 25%, op prijs stellen.
Voor beginners is er een speciale 110 meter lange piste om te leren skiën, en instructeurs van het esf Amneville staan klaar om u de nodige skilessen te geven.
2

Instructeurs
gediplomeerden

3

Pratende skileraren
Het engels

De extraatjes van deze school

  De bijzonderheden van het skioord 

  Dit overdekte skigebied is verdeeld in 4 zones, zodat iedereen zich kan uitleven zonder de andere gebruikers te storen: een piste van 620 meter, een piste voor beginners, een rodelbaan en een snowpark. Zeer veilig en ontworpen om kinderen en groepen te ontvangen, de receptie is onderaan de piste en vervolgens kunt u met skiliften naar de top van de piste.

  Om het avontuur compleet te maken en u het gevoel te geven in een echt skioord te zijn, kunt u eten in een van de restaurants van het complex, het Chalet of de pizzeria Maestro of een drankje drinken beneden aan de piste in de bar La Station.


  de disciplines

  Onze contactgegevens

  Esf Amneville
  chez SnowWorld
  rue de la glisse
  57360 AMNEVILLE

  Tel. 03 56 71 99 90
  Bezoek de website van de school

  Neem contact met ons op

  close