Cours adultes - Esf net
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Waar bent u naar op zoek?

Leren skiën

Er is geen leeftijdsgrens om te leren skiën. In een kleine groep of alleen met onze esf-instructeurs maakt u kennis met de wereld van het skiën. 

Er heerst een vriendelijke sfeer en u gaat in uw eigen tempo vooruit. Het doel is om zelfvertrouwen op te bouwen, de technische grondbeginselen en de veiligheidsregels onder de knie te krijgen. Uw eerste afdalingen: puur geluk. 

  • Groepslessen
  • Privélessen 

Mijn techniek verbeteren

Vertrouw onze esf-instructeurs om snel vorderingen te maken. 

Het zijn echte professionals: zij stellen uw precieze behoeften vast en geven u hun beste advies. Uw bewegingen verfijnen, energie besparen, bij het skiën, snowboarden, freestyle, off-piste, nordic, skitoeren... 
Uw instructeur kent u en weet hoe u uw doel kunt bereiken.

  • Groepslessen
  • Privélessen

Om nog verder te gaan, om uzelf te overtreffen

Van het ontdekken van een bergketen tot mee doen aan wedstrijden, iedereen heeft zijn eigen verlangens. 

esf zal u vergezellen in uw zoektocht. Misschien wilt u van de gebaande paden af, uw stempel drukken waar niemand anders komt, zonder uw veiligheid te vergeten. Of misschien heeft u zin om uw Ski Open ranking te verbeteren! Ga over uw grenzen heen. Aarzel niet om groot en ver te denken!

  • Club esf 
  • Sneeuw & bergen

Deel een uniek familiemoment

Met hulp van onze esf instructeurs, verandert de vakantie van tempo! 

Talrijke activiteiten wachten op u, aangepast aan alle leden van het gezin. Leer nieuwe vaardigheden, ontdek prachtige landschappen, haal de strijder in u naar boven... Kortom, beleef het grote avontuur.

  • Privélessen 6 personen

Vind een school

Onze 220 scholen zijn verspreid over alle Franse bergmassieven. Ontdek met één klik informatie over elke school en de bijzonderheden van het resort.

Typen cursussen

Groepslessen

Geen groep lijkt op een ander. U bepaalt het doel zelf. ESF is er om u te helpen uw doel te bereiken en deze te delen met anderen.

Binnen een groep van hetzelfde niveau (beginner, gemiddeld of gevorderd), geven onze esf-instructeurs iedereen dezelfde aandacht. Skiën, snowboarden, off-piste, rando, nordic, competitie... De groep versterkt de betrokkenheid van eenieder, in een vriendelijke, ontspannen en sportieve sfeer.

Privé lessen

Een bevoorrechte ervaring, toegankelijk voor iedereen, individueel of met de mensen van uw keuze, en altijd in kleine groepen. Volledig op maat gemaakt voor uw behoeftes.

Onder begeleiding van onze esf-instructeur die weet hoe hij op uw behoeften moet inspelen, geniet u van een persoonlijke begeleiding. De basisbeginselen leren of herhalen, een technisch punt ontwikkelen, uw ervaring in een bepaalde discipline verdiepen, het vakgebied verkennen: u vordert in uw eigen tempo, met persoonlijk advies.

Privé stages en uitstapjes

Snelle vorderingen maken in een discipline in slechts een paar dagen? De verborgen schatten ontdekken van een bepaaald gebied met onze esf-instructeurs? Verleng de bergervaring met ons.

Dit is een van de esf-missies: u verder en verder brengen. Om uw grenzen te verleggen in uw praktijk, in uw verlangen naar uitdaging. Verlaat de grenzen van de gemarkeerde paden om een krachtig moment te beleven, in totale ontkoppeling van het dagelijks leven, in verbondenheid met de natuur. U zal veel meer mee naar huis brengen dan herinneringen.

Bijbehorende disciplines

RESERVEER EEN LES
Evalueer uw niveau met een filmpje
Beschrijvingen en video's helpen u het juiste niveau te kiezen.

BEKIJK DE TESTS VOOR VOLWASSENEN
close