Skiez Autrement - Esf net
info
For informations about coronavirus click here
Delen

U heeft alle keus!

Er zijn veel ervaringen om op een andere manier te skiën: er is er vast wel één die bij u past. Breng uw stam mee, creëer je groep, familie of vrienden. U zult nog lang over dit avontuur praten!

Hiking ervaringen

Ontdek fabelachtige landschappen, in uitgestrekte ruimten. 

Geen uitdaging, geen competitie. De progressie naar de toppen, de absolute rust, de terugkeer in de poedersneeuw of via de skiliften... Doorloop het massief met onze esf-instructeur die het beter kent dan wie ook.

Freeride ervaringen

Trakteer uzelf op sterkere sensaties. 

Ver van de pistes, waar geen pistes zijn, kunt u genieten van ongerepte natuur, adrenalineverhogende hellingen en uitdagende couloirs... Geniet van prachtig poedersneeuw, begeleid door onze esf instructeurs voor een volledig veilige ervaring.

Noordse ervaring

Op ski's of sneeuwschoenen, adem de bergen in, afhankelijk van de inspanning die bij u past: 

Om de schoonheid van het landschap te waarderen, om anders te sporten in de winter, om te trainen voor een wedstrijd... De absolute rust van de wildernis is kalmerend. De techniek leren wordt een werkelijk moment van plezier.

Wedstrijd ervaringen

Beleef samen een onvergetelijke dag met activiteiten die geïnspireerd zijn op grote wedstrijden. 

Afhankelijk van de faciliteiten van het resort kunt u de klok uitdagen en deelnemen aan echte sportcursussen. Concentratie, motivatie, vaardigheid en goed humeur staan op de agenda.

Vind een school

Onze 220 scholen zijn verspreid over alle Franse bergmassieven. Ontdek met één klik informatie over elke school en de bijzonderheden van het resort.
close