Cours enfants - Esf net
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Wat zal hij of zij ontdekken ?

 Ludieke activiteiten

Skïen, snowboarden, freestyle, noords skiën, wedstrijden: esf houd van diversiteit. 

Van beginners- tot wedstrijdniveau, het ESF-aanbod is breed. Elke activiteit heeft zijn eigen sensaties! Uw kind heeft alle sleutels in handen om snel vooruit te gaan en in de voetsporen van de kampioenen te treden.

Het beheersen van techniek

Niet erg op zijn gemak op de sneeuw… en toch is de wil om te slagen zeker aanwezig !

Geleidelijk, en in alle veiligheid, zal uw kind zijn technische basis verbeteren. Hij (her-)wint vertrouwen, zonder stress, totdat het gebaar verzekerd is. Dan begint de race om de sterren ... 

Een avontuur met vrienden beleven

Ook de dynamiek van groepslessen telt mee voor het opgroeien.

De teamgenooten die we elke dag ontmoeten en kameraadschap zijn een uitstekende manier om vooruitgang te boeken terwijl we plezier hebben. Voor volledig persoonlijke begeleiding zijn natuurlijk privélessen mogelijk. 

Een aanbod aangepast aan uw verwachtingen

Met esf, kunt U het beslissen :

Wat voor een cursus  :
  • Met een groep
  • Privé

De tijd besteed aan je lessen :
  • Halve dag 
  • Hele dag
  • Week-end
  • Doordeweeks
ONTDEK DE TESTS

Vind een school

Onze 220 scholen zijn verspreid over alle Franse bergmassieven. Ontdek met één klik informatie over elke school en de bijzonderheden van het resort.

Type cursussen

Groepslessen

Geen enkele groep lijkt op een andere. De finaliteit word door U bevestigt. esf is er voor U; om het doel te bereiken en het met anderen te delen.

Binnen een groep van homogeen niveau (beginner, halfgevorderd of bevestigd) besteden onze esf-instructeurs iedereen evenveel aandacht. Skiën, snowboarden, off-piste, wandelen, nordic skïen, competitie… Het collectief versterkt het medewerken, in een vriendelijke, ontspannen en sportieve sfeer. 

Privéles

Een bevoorrechte ervaring, toegankelijk voor iedereen, individueel of met de mensen van uw keuze, in een kleine groep, altijd. Niets minder dan op maat gemaakte lessen.

Begeleid door onze esf-instructeur, die aan uw behoeften zal voldoen, profiteert U van persoonlijke begeleiding. Leer of hervat de basis, ontwikkel een technisch punt, verdiep je ervaring in een bepaalde discipline, verken het skigebied: je vordert in je eigen tempo, met een geheel persoonlijk advies.

Privé cursus en uitstapjes

Vorder snel in een discipline, in een paar dagen, ontdek de schatten van een skigebied met onze esf-instructeurs: verleng uw bergervaring met ons.

Dat is een van de missies van de esf : je altijd verder brengen. Verleg je grenzen in de praktijk, in het verlangen naar uitdaging. Ga buiten de gebaande paden om een ​​speciaal moment te beleven, volledig los van het dagelijks leven, één met de natuur. Je komt terug met meer dan alleen maar herinneringen.
Evalueer hun niveau met een video
Beschrijvingen en video's helpen u bij het kiezen van de juiste cursus
voor uw kinderen.
Tips voor de tests van kinderen
Uw resultaten voor de Sterren test (tests Étoiles)
Ga op "La piste des Étoiles", de sterren piste: van de "Ourson" (het beertje) tot de Golden Star, volg de vorderingen en prestaties van uw kind. Wat wordt zijn volgende medaille?
naar de sterren piste

De bijbehorende disciplines

RESERVEER EEN LES
close