Cours ados - Esf net
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Waar bent u naar op zoek?

Mijn niveau testen en bevestigen

Bent u onzeker over uzelf op de piste? 
Of wilt u gewoon leren skiën? 

Onze esf instructeurs zijn werkelijke experts die tot uw beschikking staan. De bergen, het juiste gebaar, de kleine dingen die u moet weten... ze hebben het allemaal onder de knie. Voor ESF, staat veiligheid voorop. Groeps- of privélessen, de keuze is aan u.

Mijn stijl verfijnen

Het is door uw techniek goed te beheersen dat u de grootste sensaties ervaart. 

Met esf verfijnt u uw trucs, u beheert uw energie om te skiën of te riden zonder moe te worden. Neem deel aan onze cursussen (Team Rider, Freestyle Camp, Snowboard), krijg meer zelfvertrouwen, geef jezelf bloot!

Volg de stappen van kampioenen

U mikt hoog... en u heeft gelijk! esf begeleidt u om uw doelen te bereiken. 

In de wedstrijdcursus, met onze gespecialiseerde instructeurs, traint u in dezelfde omstandigheden als skiërs van topniveau. Daag de klok uit, haal de esf-tests, verbeter uw Ski Open-ranglijst... Klaar om uw grenzen te verleggen?

Een aanbod op maat gemaakt

Met esf, beslist u zelf over:

Uw type lessen:
  • Collectieve lessen
  • Privé lessen

De lengte van de lessen
  • Halve dag 
  • Een hele dag
  • In het week-end
  • Door de weeks
Ontdek de tests

Vind een school

Onze 220 scholen zijn verspreid over alle Franse bergmassieven. Ontdek met één klik informatie over elke school en de bijzonderheden van het resort.

Typen cursussen

Groepslessen

Geen groep lijkt op een ander. U bepaalt het doel zelf. ESF is er om u te helpen uw doel te bereiken en deze te delen met anderen.

Binnen een groep van hetzelfde niveau (beginner, gemiddeld of gevorderd), geven onze esf-instructeurs iedereen dezelfde aandacht. Skiën, snowboarden, off-piste, rando, nordic, competitie... De groep versterkt de betrokkenheid van eenieder, in een vriendelijke, ontspannen en sportieve sfeer.

Privé lessen

Een bevoorrechte ervaring, toegankelijk voor iedereen, individueel of met de mensen van uw keuze, en altijd in kleine groepen. Volledig op maat gemaakt voor uw behoeftes.

Onder begeleiding van onze esf-instructeur die weet hoe hij op uw behoeften moet inspelen, geniet u van een persoonlijke begeleiding. De basisbeginselen leren of herhalen, een technisch punt ontwikkelen, uw ervaring in een bepaalde discipline verdiepen, het vakgebied verkennen: u vordert in uw eigen tempo, met persoonlijk advies.

Privé stages en uitstapjes

Snelle vorderingen maken in een discipline in slechts een paar dagen? De verborgen schatten ontdekken van een bepaaald gebied met onze esf-instructeurs? Verleng de bergervaring met ons.

Dit is een van de esf-missies: u verder en verder brengen. Om uw grenzen te verleggen in uw praktijk, in uw verlangen naar uitdaging. Verlaat de grenzen van de gemarkeerde paden om een krachtig moment te beleven, in totale ontkoppeling van het dagelijks leven, in verbondenheid met de natuur. U zal veel meer mee naar huis brengen dan herinneringen.

Bijbehorende disciplines

RESERVEER EEN LES
Evalueer hun niveau met een filmpje
Beschrijvingen en video's helpen u de juiste cursus te kiezen.

BEKIJK DE TESTS VOOR TIENERS
Uw resultaten van de Sterren tests ("étoile")
Volg het sterrenspoor, “La piste des Étoiles” : van de kleine beer "l’Ourson" à naar de Gouden ster "l’Étoile d’Or", volg de vorderingen en prestaties van uw kind. Wat zal zijn volgende medaille zijn?
TOEGANG TOT HET STERRENSPOOR
close