Cours garderie - Esf net
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Wat zal uw kind ontdekken?

Een programma op eigen tempo

esf zal de hele dag voor uw kind zorgen. 

Uw kind kan op de crèche eten. Een moment voor een dutje is gepland en snacks zijn voorzien. De openingstijden van de crèche worden voor en na de opening van de piste verlengd, zodat uw kind het beste van zijn of haar dag kan maken, en u het beste van de uwe.

Veel ludieke activiteiten

Om motorische vaardigheden verder te ontwikkelen en fantasie en creativiteit te boosten. 

Zoals in elk kinderdagverblijf staat uw kind onder toezicht van gekwalificeerde vakmensen uit de kinderopvang. Talrijke manuele activiteiten, spelletjes en workshops nemen de dag in beslag, binnen of buiten. 

Rond de leeftijd van 3 jaar kan uw kind, als u dat wenst, ook zijn of haar eerste stappen in de sneeuw zetten met onze esf-instructeurs door lid te worden van de Piou-Piou Club.
TOEGANG TOT club piou-piou

Vind een school

Onze 220 scholen zijn verspreid over alle Franse bergmassieven. Ontdek met één klik informatie over elke school en de bijzonderheden van het resort.

Typen cursussen

Groepslessen

Geen groep lijkt op een ander. U bepaalt het doel zelf. ESF is er om u te helpen uw doel te bereiken en deze te delen met anderen.

Binnen een groep van hetzelfde niveau (beginner, gemiddeld of gevorderd), geven onze esf-instructeurs iedereen dezelfde aandacht. Skiën, snowboarden, off-piste, rando, nordic, competitie... De groep versterkt de betrokkenheid van eenieder, in een vriendelijke, ontspannen en sportieve sfeer.

Privé lessen

Een bevoorrechte ervaring, toegankelijk voor iedereen, individueel of met de mensen van uw keuze, en altijd in kleine groepen. Volledig op maat gemaakt voor uw behoeftes.

Onder begeleiding van onze esf-instructeur die weet hoe hij op uw behoeften moet inspelen, geniet u van een persoonlijke begeleiding. De basisbeginselen leren of herhalen, een technisch punt ontwikkelen, uw ervaring in een bepaalde discipline verdiepen, het vakgebied verkennen: u vordert in uw eigen tempo, met persoonlijk advies.

Privé stages en uitstapjes

Snelle vorderingen maken in een discipline in slechts een paar dagen? De verborgen schatten ontdekken van een bepaaald gebied met onze esf-instructeurs? Verleng de bergervaring met ons.

Dit is een van de esf-missies: u verder en verder brengen. Om uw grenzen te verleggen in uw praktijk, in uw verlangen naar uitdaging. Verlaat de grenzen van de gemarkeerde paden om een krachtig moment te beleven, in totale ontkoppeling van het dagelijks leven, in verbondenheid met de natuur. U zal veel meer mee naar huis brengen dan herinneringen.

Bijbehorende disciplines

RESERVEER EEN LES
close