Cours Piou-Piou - Esf net
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Wat zal uw kind ontdekken?

Bekend worden met de sneeuw

Onder begeleiding van onze instructeurs beleeft uw kind zijn eerste emoties in de bergen. 

Onze esf-instructeurs zijn opgeleid om de allerkleinsten te begeleiden en gebruiken spelletjes om uw kind wegwijs te maken. Zij zullen hun uitrusting ontdekken en hun eerste afdalingen ervaren in een toegepaste ruimte. Een geweldige plek om te ontwikkelen.

Op eigen tempo leren

Hier beleeft uw kind een levensgroot verhaal met allerlei nieuwe vriendjes: Piou Piou, Blanchot, Sifflote, Garolou en Titourson. 

Elk van deze personages neemt hen mee op avontuur en helpt hen vooruitgang te boeken volgens esf's eigen onderwijsmethode. De groepen worden bewust klein gehouden om ervoor te zorgen dat elk kind individuele aandacht krijgt. 

Zelfvertrouwen ontwikkelen

De helling trotseren, de sneeuwploeg beheersen, de snelheid, de baan... niet gemakkelijk! Maar alles kan geleerd worden. 

De Piou Piou Club heeft een unieke lesmethode ontwikkeld, waarbij elk kind in een goed humeur en zonder beperkingen vorderingen maakt. Tot ze zich perfect op hun gemak voelen op de ski's en steeds zelfstandiger worden.

Een aanbod aangepast aan uw kind

Met esf, neemt u zelf de beslissing over :

De type cursus:
  • Groepslessen 

De duur van de cursus :
  • Ochtend
  • Middag

Vind een school

Onze 220 scholen zijn verspreid over alle Franse bergmassieven. Ontdek met één klik informatie over elke school en de bijzonderheden van het resort.

Typen cursussen

Groepslessen

Geen groep lijkt op een ander. U bepaalt het doel zelf. ESF is er om u te helpen uw doel te bereiken en deze te delen met anderen.

Binnen een groep van hetzelfde niveau (beginner, gemiddeld of gevorderd), geven onze esf-instructeurs iedereen dezelfde aandacht. Skiën, snowboarden, off-piste, rando, nordic, competitie... De groep versterkt de betrokkenheid van eenieder, in een vriendelijke, ontspannen en sportieve sfeer.

Privé lessen

Een bevoorrechte ervaring, toegankelijk voor iedereen, individueel of met de mensen van uw keuze, en altijd in kleine groepen. Volledig op maat gemaakt voor uw behoeftes.

Onder begeleiding van onze esf-instructeur die weet hoe hij op uw behoeften moet inspelen, geniet u van een persoonlijke begeleiding. De basisbeginselen leren of herhalen, een technisch punt ontwikkelen, uw ervaring in een bepaalde discipline verdiepen, het vakgebied verkennen: u vordert in uw eigen tempo, met persoonlijk advies.

Privé stages en uitstapjes

Snelle vorderingen maken in een discipline in slechts een paar dagen? De verborgen schatten ontdekken van een bepaaald gebied met onze esf-instructeurs? Verleng de bergervaring met ons.

Dit is een van de esf-missies: u verder en verder brengen. Om uw grenzen te verleggen in uw praktijk, in uw verlangen naar uitdaging. Verlaat de grenzen van de gemarkeerde paden om een krachtig moment te beleven, in totale ontkoppeling van het dagelijks leven, in verbondenheid met de natuur. U zal veel meer mee naar huis brengen dan herinneringen.

Bijbehorende disciplines

RESERVEER EEN LES
close