L'ESF Les Angles vous propose des cours de ski
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool Les Angles

Boek uw skilessen met de esf Les Angles

Gelegen in de Pyreneeën strekt het familiale skioord Les Angles zich uit over een grandioos gebied met een betoverend panorama. Dit charmante dorp is erin geslaagd zijn Catalaanse wortels te bewaren en tegelijkertijd succesvolle toeristische activiteiten te ontwikkelen. Met zeshonderd inwoners het hele jaar door en een capaciteit van meer dan 18.000 bedden, bevindt het skioord zich tussen traditie en moderniteit.
Met behoud van haar authenticiteit heeft zij ook toeristische activiteiten van de nieuwste generatie kunnen ontwikkelen dankzij een uiterst geavanceerde uitrusting en een ongeëvenaarde knowhow. Onder deze faciliteiten: een gondellift met 16 plaatsen, de enige in zijn soort in het massief, een indrukwekkende reeks sneeuwkanonnen en het nachtelijke ballet van de nieuwste sneeuwfrezen zorgen de hele winter door voor optimale omstandigheden voor alle sneeuwliefhebbers.
Moderne voorzieningen, en niet te vergeten het snowpark, dat altijd zeer goed wordt onderhouden, en de mooie pistes tussen de dennenbomen: Les Angles heeft alles in huis voor een geslaagde sportvakantie. Naast het skiën, biedt het skioord: ijsduiken, kite school, restaurants, bars, schoonheidssalon.
81

Instructeurs
gediplomeerden

Pratende skileraren
Het engels

De extraatjes van deze school

  • Club Piou-Piou
  • Club ESF
  • Freestyle/ Freeride
  • Buiten piste
  • Skitochten
  • Sneeuwschoenen
  • Handiski

Het skiresort

  • 55 km skipiste
  • 19 mechanische liften
  • 1 snowpark
Download de map van de pistes

Ontdek het skigebiedLES ANGLES

Een speciaal skioord

Het skioord Les Angles heeft een uniek concept in de oostelijke Pyreneeën: het is een dorpsresort met een indrukwekkend skigebied. Het skioord heeft zijn reputatie gebouwd op zijn vermogen tot permanente innovatie in het skiën met originele concepten.

Met zijn skigebied van hoge kwaliteit dat voor een goede sneeuwbedekking zorgt, zijn uitzonderlijke landschap en pistes die tot aan de voet van de klokkentoren komen, is Les Angles echt het skioord voor alle soorten skiën!

Les Angles is ook en vooral een vakantieoord dat erin geslaagd is zijn authentieke karakter te bewaren en toch aan de eisen van de moderniteit te voldoen. Het leven in Les Angles is sprankelend, bergachtig en Catalaans, even gastvrij als vertederend.

Skioorden in de buurt van Les Angles

Onze contactgegevens

Esf Les Angles
AVENUE DE MONT LOUIS
GARE DES TELECABINES
66210 LES ANGLES

Tel. 04 68 04 47 82
Bezoek de website van de school

Neem contact met ons op

close