Venez prendre des cours de ski avec l'ESF Annecy Semnoz
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool Annecy

Uw skilessen met de esf Annecy Semnoz

Dit skioord, gelegen tussen 1350m en 1704m hoogte, nodigt u uit om zijn 50 km aan noordse pistes met uw gezin te ontdekken, om onvergetelijke momenten door te brengen in een kwaliteitsdomein. Als u eenmaal boven bent, gaat u naar de observatietafel tussen de Crêts de Châtillon en de l'Aigle, voor een indrukwekkend panorama met uitzicht op het Aravis-, Bauges- en Mont-Blanc-massief.
Het skioord Annecy Semnoz streeft ernaar fysieke inspanning en contemplatieve wandelingen te combineren, door u een breed scala aan fysieke en sportieve activiteiten aan te bieden, dit alles in een spectaculaire natuurlijke omgeving. Inderdaad, ter plaatse kunt u wintersporten beoefenen: skiën of snowboarden, voor beginners of in competitie, maar u kunt ook lange wandelingen maken om de wintersportplaats te ontdekken na uw dag van inspanning.

40

Instructeurs
gediplomeerden

18

Pratende skileraren
Het engels

Annecy

De extraatjes van deze school

  • Club Piou-Piou
  • Freestyle/ Freeride
  • Skitochten
  • Sneeuwschoenen
  • Nordisch

Ontdek het skigebiedANNECY

De bijzonderheid van dit skioord 

Annecy Semnoz staat bekend als een ecologisch skioord omdat het merendeel van de skiërs uit de omgeving komt en er geen sneeuwkanonnen worden gebruikt om sneeuw te maken in het skioord. De roeping van dit resort op mensenmaat is om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, in een warme en vriendelijke sfeer. Om een sereen verblijf te hebben en uw skiën te verbeteren, vergeet dan niet om uw skilessen te boeken bij de esf Annecy Semnoz, onze instructeurs zullen al hun vaardigheden tot uw beschikking stellen om uw leerervaring veilig te maken.

De esf scholen in de buurt van Annecy Semnoz

Onze contactgegevens

Esf Annecy Semnoz
B. P. 8
74001 ANNECY

Tel. 04 50 01 40 05
Bezoek de website van de school

Neem contact met ons op

close