L'expertise des cours de ski à l'ESF Argentiere
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool Argentiere

De ESF van l'Argentière biedt u skilessen aan

De wintersportplaats Argentière maakt deel uit van een mythisch skigebied, de Grands Montets, gelegen tussen 1235m en 3300m hoogte, waardoor u kunt skiën in de grootste verticale dalen ter wereld, dicht bij de gletsjers.
Voor de liefhebbers van skiën en de spanning van het skiën, biedt dit resort een breed scala aan pistes geschikt voor alle niveaus en, bovenal, een grote keuze aan off-piste skiën. Of u nu gaat skiën of snowboarden, u kunt glijden in de buurt van de Argentière gletsjer en genieten van een opmerkelijk sneeuwdek tot mei. Voor freestyle liefhebbers zijn er een snowpark en een boardercross in de omgeving van Lognan.
Of u nu een beginner of een expert bent, de ESF instructeurs in Argentière zullen u helpen de charmes van de vallei te ontdekken, door u te laten profiteren van hun ervaring met skiën en snowboarden, terwijl ze bijzondere momenten met u delen.

73

Instructeurs
gediplomeerden

56

Pratende skileraren
Het engels

De extraatjes van deze school

  Het skiresort

  • 30 km skipiste
  • 13 mechanische liften
  • 1 snowpark
  Download de map van de pistes

  Ontdek het skigebiedCHAMONIX MONT BLANC

  De specialiteiten van dit skioord 

  Het dorp Argentière is authentiek en zal u verleiden met zijn architectuur en zijn uitzonderlijke ligging, gelegen aan de voet van de indrukwekkende Argentière gletsjer, waar u kunt genieten van uitzonderlijke panoramische uitzichten, waaronder de beroemde top van de Aiguille Verte. Het skioord streeft ernaar veelzijdig te zijn en biedt alle bezoekers een breed scala aan activiteiten, zowel fysiek als cultureel, om hun verblijf tot een succes te maken.

  De skioorden in de buurt van l'Argentière

  de disciplines

  Onze contactgegevens

  Esf Argentiere
  24 ROUTE DU VILLAGE
  ARGENTIERE
  74400 CHAMONIX MT BLANC

  Tel. 0450540012
  Bezoek de website van de school

  Neem contact met ons op

  close