L'ESF Arvieux vous propose des cours de ski
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool Arvieux

Boek uw skilessen bij de ESF van Arvieux

Het kleine dorpje Arvieux biedt u weelderige landschappen: lariksbossen, steile hellingen onder een kristalheldere hemel. Een prachtige omgeving en uitzonderlijke sneeuwcondities stellen u in staat om in uw eigen tempo vooruitgang te boeken.

Op dit alpine domein kunt u genieten van de geneugten van het skiën op 15 km alpine pistes, zeer gevarieerd en aangepast aan alle niveaus van skiërs. Ideaal voor skiën met het gezin! In dit gebied van de Val d'Azur kunt u in alle sereniteit skiën, zonder te worden overspoeld door toeristen, in een intieme en rustige omgeving.

Als u skilessen neemt bij de ESF-instructeurs van Arvieux, skiet u samen met professionele instructeurs, die de knowhow en de vaardigheden hebben om hun passie voor skiën over te brengen.


15

Instructeurs
gediplomeerden

4

Pratende skileraren
Het engels

Arvieux

De extraatjes van deze school

  • Club Piou-Piou
  • Skitochten
  • Sneeuwschoenen
  • Handiski
  • Nordisch

Het skiresort

  • 15 km skipiste
  • 5 mechanische liften
Download de map van de pistes

Ontdek het skigebiedARVIEUX EN QUEYRAS

De bijzonderheid van dit skioord

Arvieux is een wintersportplaats die bekend staat als een uitzonderlijk langlaufgebied. Liefhebbers kunnen genieten van 45 kilometer aan noordse loipes door lariks- en dennenbossen.

Liefhebbers van toerskiën kunnen hun hart ophalen in het skioord Arvieux, waar ze de toppen van de Queyras kunnen ontdekken. Het Regionaal Natuurpark van Queyras biedt alle wandelaars grote open ruimten, zodat zij zich in hun eigen tempo kunnen voortbewegen, afhankelijk van hun niveau.


Onze contactgegevens

Esf Arvieux
5268 ROUTE DE L'IZOARD
PARKING DU RIVET
05350 ARVIEUX

Tel. 04 92 46 72 73
Bezoek de website van de school

Neem contact met ons op

close