Le ski nordique ou ski de fond avec l'ESF du Ballon d'Alsace
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool Ballon d'Alsace

Boek uw skilessen met de ESF Ballon d'Alsace

Welkom in het gezellige skioord Ballon d'Alsace! Er is skiën voor het hele gezin, maar er zijn ook sportieve pistes voor de avonturiers onder u. Een vloot van 11 liften biedt toegang tot 13 afdalingen met de mogelijkheid om 's nachts te skiën! U kunt kiezen uit 19 skileraren, van wie er 3 Engels spreken, om skilessen te nemen en uw skivaardigheden te verbeteren.
Het noordse domein strekt zich uit van het Ballon d'Alsace massief tot de Planche des Belles Filles, d.w.z. een totaal van 50 km uitgezette pistes voor skating en alternatief skiën, met het label "France ski". Voor uw accommodatie zijn er hotels, gîtes en zeer mooie chalets beschikbaar in de plaats en in de valleien. Voor uw seminars biedt Ballon d'Alsace plaats aan groepen van 40 tot meer dan 100 personen.

21

Instructeurs
gediplomeerden

4

Pratende skileraren
Het engels

De extraatjes van deze school

  • Club Piou-Piou
  • Club ESF
  • Sneeuwschoenen
  • Nordisch

Het skiresort

  • 6 km skipiste
  • 11 mechanische liften
  • 1 snowpark
Download de map van de pistes

Ontdek het skigebiedLE BALLON D'ALSACE

De bijzonderheden van het skioord

De skischool werd opgericht in 1980 en blijft groeien. Zowel kinderen als volwassenen kunnen hun geluk vinden in Ballon d'Alsace, dankzij de kleuterschool die speciaal is ontworpen om sneeuw en skiën te ontdekken met leuke en veilige activiteiten.
Zowel beginners als ervaren skiërs vinden er pistes, activiteiten en lessen aangepast aan hun niveau. U kunt ook de prachtige Vogezen ontdekken tijdens een sneeuwschoenwandeling, een uitstapje dat u onvergetelijke herinneringen zal opleveren!

Skioorden in de buurt van Ballon d'Alsace

Onze contactgegevens

Esf Ballon D'alsace
BATIMENT GENTIANE
90200 LEPUIX

Tel. 03 84 29 06 65
Bezoek de website van de school

Neem contact met ons op

close