ESF bareges, le ski sous toute ses formes
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Bareges skischool

Skilessen volgen bij de ESF Barèges

Gelegen aan de voet van de Pic du Midi de Bigorre, het Domaine du Tourmalet, biedt het skioord Barèges-La Mongie wintersporters een technisch en gevarieerd skigebied: meer dan 100 km gemarkeerde pistes met 69 pistes voor alle niveaus, 170 sneeuwkanonnen, 43 skiliften waaronder 3 afneembare 6-persoons stoeltjesliften... en twee verschillende ingangen om aan alle vakantiewensen te voldoen: een authentiek Pyreneeëndorp, Barèges, en een dorp aan de voet van de pistes, La Mongie.
Het Tourmalet gebied staat bekend om zijn skioord waar u alle vormen van skiën kunt beoefenen: afdalingen voor alle niveaus (22 groene pistes, 20 blauwe pistes, 23 rode pistes en 5 zwarte pistes), speciale faciliteiten voor freestyle skiërs en snowboarders met een snowpark en vele gebieden met vrijheid aangepast aan de expressie van alle sneeuwliefhebbers.

40

Instructeurs
gediplomeerden

Pratende skileraren
Het engels

Bareges

De extraatjes van deze school

  • Dagopvang/ Kinderdagverblijf
  • Club Piou-Piou
  • Club ESF
  • Buiten piste
  • Skitochten
  • Handiski

Het skiresort

  • 100 km skipiste
  • 33 mechanische liften
Download de map van de pistes

Ontdek het skigebiedBAREGES

De specialiteiten van dit skioord

De 50 instructeurs van de ESF van Barèges werken in het skigebied Tourmalet. Dankzij dit grote en zeer gediversifieerde gebied kunnen zij alle technische niveaus, van beginner tot expert, tevreden stellen.
Als u ervan droomt om met uw gezin of vrienden te ontsnappen in het hart van de weidse natuur, dan is het in het skioord Barèges dat u uw geluk zult vinden! Voor de allerkleinsten werd de kleuterschool volledig vernieuwd om de skiërs in de dop de best mogelijke leeromstandigheden te bieden. Ze zullen de sneeuw ontdekken in een veilige omgeving terwijl ze leuke activiteiten doen voor een geslaagde kennismaking met sneeuw.

Skioorden in de buurt van Barèges

Onze contactgegevens

Esf Bareges
38 RUE RAMOND
65120 BAREGES

Tel. 05 62 92 68 86
Bezoek de website van de school

Neem contact met ons op

close