Au coeur du Jura, l'ESF Bellefontaine ski avec vous
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Bellefontaine skischool

Trakteer uzelf op skilessen bij ESF Bellefontaine

Bellefontaine is een prachtig en knus skioord, gelegen in het hart van het Regionale Natuurpark van de Haut-Jura, tussen 1035 en 1300 meter hoogte. Dit resort heeft 3 pistes, waardoor het een ideale plek is voor beginners, die de rust en stilte van de bergen zullen vinden, ver van de drukte van de grote resorts.
In Bellefontaine staan 29 ski instructeurs tot uw beschikking om u in alle veiligheid het plezier van het skiën bij te brengen, in een even uitzonderlijke als schitterende omgeving. Een hooggelegen restaurant en 3 skiliften wachten op u, zodat u optimaal kunt genieten van uw dagen in Bellefontaine.

14

Instructeurs
gediplomeerden

Pratende skileraren
Het engels

De extraatjes van deze school

  • Sneeuwschoenen
  • Nordisch

Ontdek het skigebiedBELLEFONTAINE

De specialiteiten van dit skioord

Bellefontaine is het familieresort bij uitstek. Met zijn rijke variëteit aan wilde dieren, kunt u op sneeuwschoenen gaan wandelen, alleen of met een gids. U zult verleid worden door de zon en de sereniteit van het besneeuwde landschap! Om samen te komen met vrienden of familie... om kostbare momenten te delen, om echte bergmensen te ontmoeten en de warmte van hun welkom te waarderen.
Bellefontaine biedt op één site een brede waaier van sportactiviteiten aan, die alle leden van het gezin zullen bevredigen. Het skigebied heeft een Frans langlauflabel en ligt op het traject van de Grande Traversée du Jura en de beroemde Transjurassienne, een langeafstandswedstrijd (76 km) voor de sportievelingen onder u.

De skioorden in de buurt van Bellefontaine

Onze contactgegevens

Esf Bellefontaine
4606, Route des Fontaines
39400 BELLEFONTAINE

Tel. 03 84 33 24 03
Bezoek de website van de school

Neem contact met ons op

close