L'ESF de Bellevaux vous propose des cours de ski
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool Bellevaux

Skilessen volgen bij de ESF Bellevaux

Dit familie skioord in de Alpen van Genève ligt op 30 minuten van Thonon-les-Bains en op 45 minuten van Genève en biedt een breed scala aan sneeuwactiviteiten. Ontdek skiën, langlaufen, sneeuwschoenwandelen, wandelpaden, hondensleeën... Dankzij een gratis pendeldienst heeft u toegang tot het enorme naburige skigebied Portes du Soleil.
U kunt skilessen volgen bij de ESF met 61 instructeurs die klaar staan om u vooruit te helpen en u alles te leren wat ze over sneeuwsport weten! Een snowpark is beschikbaar voor snowboarders. In totaal 25 hellingen strekken zich uit tussen steile hellingen, afgewisseld door holtes en vlakten, wat ideaal is om te leren skiën.

61

Instructeurs
gediplomeerden

Pratende skileraren
Het engels

De extraatjes van deze school

  • Club Piou-Piou
  • Buiten piste
  • Skitochten
  • Sneeuwschoenen
  • Handiski
  • Nordisch

Het skiresort

  • 30 km skipiste
  • 15 mechanische liften
Download de map van de pistes

Ontdek het skigebiedBELLEVAUX

Wat maakt dit skioord speciaal?

De top van het skioord ligt op 1600 meter hoogte en u kunt profiteren van het hoogteverschil van 510 meter om de pistes af te skiën! In Bellevaux-Hirmentaz garandeert de productie van kunstsneeuw een constante sneeuwbedekking en goede skiomstandigheden op 5 kilometer pistes. Zo kunt u in alle omstandigheden van de piste genieten!
Houdt u meer van langlaufen dan van alpineskiën? Geen probleem, er zijn 40 km speciale banen beschikbaar om van deze discipline te genieten! Zowel schaatsen als klassiek langlaufen zijn toegestaan, voor uw grootste plezier. Dankzij de diversiteit van de pistes kunnen alle skiërs en snowboarders van de geneugten van het skiën genieten.

De skioorden in de buurt van Bellevaux

Onze contactgegevens

Esf Bellevaux
1438 Route d' Hirmentaz
74470 BELLEVAUX

Tel. 04 50 73 70 44
Bezoek de website van de school

Neem contact met ons op

close