Entre lac et montagne, le ski avec l'ESF de Bernex
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool Bernex

Trakteer uzelf op skilessen bij de ESF Bernex

Bernex Dent d'Oche, een charmant bergdorpje genesteld aan de voet van de Dent d'Oche, ligt tussen het meer en de bergen. Het strekt zich uit met zijn traditionele gebouwen en zijn talrijke chalets op het plateau van Gavot, op slechts enkele kilometers van Evian les Bains, in de Haute-Savoie. Het dorp wordt gekenmerkt door zijn gulle natuur, die voor het hele gezin iets te bieden heeft.
Enerzijds kunnen liefhebbers van allerlei soorten waterspelen en wandelingen op het meer hun hart ophalen aan het meer van Genève, dat op 12 km afstand ligt. Het massief van Chablais, dat het plateau van Gavot omringt, is daarentegen een uitstekend recreatiegebied voor liefhebbers van de ruimte in de Alpen. 56 skileraren zullen u met plezier helpen bij het leren skiën, ongeacht uw niveau!

56

Instructeurs
gediplomeerden

18

Pratende skileraren
Het engels

De extraatjes van deze school

  • Club Piou-Piou
  • Skitochten
  • Seminars/ Team Building
  • Sneeuwschoenen
  • Handiski
  • Nordisch

Het skiresort

  • 30 km skipiste
  • 12 mechanische liften
  • 1 snowpark
Download de map van de pistes

Ontdek het skigebiedBERNEX

De bijzonderheden van dit skioord

Een warm welkom, rust en een verscheidenheid aan toeristische attracties zijn de ingrediënten die u een geslaagd verblijf in dit charmante bergdorp garanderen. En wanneer Bernex zijn witte jas aantrekt, zijn alle sneeuwactiviteiten toegestaan, van hondensleeën tot snowboarden, van sneeuwschoenwandelen tot alpineskiën of langlaufen. Vandaag is Bernex een alpien domein dat tussen 1000 en 2000 m hoogte ligt.


De berggidsen organiseren de hele winter door sneeuwschoenwandelingen (“raquettes”). Tijdens de schoolvakanties is een vooraf vastgesteld programma verkrijgbaar bij het VVV-kantoor. U kunt zich inschrijven bij het VVV-kantoor. En in het nieuws, 3 sneeuwschoenroutes uitgestippeld in het skioord met de kaart verkrijgbaar bij het toeristenbureau. In totaal zijn 30 km pistes gewijd aan winterse activiteiten!

De skioorden in de buurt van Bernex

Onze contactgegevens

Esf Bernex
LA FOULY
1100, Route du Télésiège
74500 BERNEX

Tel. 0450736280
Bezoek de website van de school

Neem contact met ons op

close