L'apprentissage du ski de fond avec l'ESF Bessans
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool Bessans

Boek uw skilessen bij de ESF Bessans

Het skioord Bessans, één van de hoofdsteden van het Noords skiën, biedt 80 km langlaufen, 5 km afdalingen en 15 km geprepareerde wandelpistes. Het dorp profiteert van een uitzonderlijk sneeuwdek, met een winter die meer dan zes maanden duurt, van november tot mei.
15 kilometer ontdekkingspaden (gemarkeerd en beveiligd) zijn beschikbaar voor ontspannende wandelingen door de met sneeuw bedekte lariksen. Sneeuwschoenwandelen (alleen of met een gids) is de perfecte manier om de fauna en de prachtige berglandschappen te observeren. 19 skileraren staan tot uw beschikking om u te leren skiën in Bessans!

13

Instructeurs
gediplomeerden

Pratende skileraren
Het engels

De extraatjes van deze school

  • Club Piou-Piou
  • Buiten piste
  • Skitochten
  • Sneeuwschoenen
  • Nordisch

Ontdek het skigebiedBESSANS

Wat maakt dit skioord speciaal?

Dit skioord is perfect om te leren skiën, dankzij zijn kleine omvang. Het heeft twee blauwe en één groene piste, zodat iedereen in zijn eigen tempo kan gaan en genieten van het prachtige sneeuwlandschap van Bessans.
U kunt skiën op 260 m hoogteverschil, waarbij de top op 2000 m ligt. Er zijn ook twee liften beschikbaar. U kunt ook de geschiedenis en de architectuur van Bessans bekijken om een cultureel tintje aan uw verblijf te geven!

Skioorden in de buurt van Bessans

Onze contactgegevens

Esf Bessans
PLACE DE LA MAIRIE
73480 BESSANS

Tel. 04 79 05 80 05
Bezoek de website van de school

Neem contact met ons op

close