Le ski de loisir par l'ESF de Bussang
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool Bussang

Boek skilessen bij de ESF van Bussang

Dit kleine, gezinsvriendelijke skioord behoort tot het domein Larcenaire in de Vogezen. De westelijke ligging garandeert u een heerlijk ochtendzonnetje en het skioord ligt beschut tegen de wind, zodat u optimaal kunt genieten van uw dagen in Bussang!
Liefhebbers van alpineskiën en langlaufen kunnen hier hun hart ophalen, dankzij de 7 afdalingen en de noordse skistart in Rochelotte op de Col du Page. 1 zwarte baan, 1 rode baan, 3 blauwe banen en 3 groene banen zijn beschikbaar. Bussang is perfect voor beginners, en de 5 skileraren zullen hun passie voor skiën graag met u delen!
8

Instructeurs
gediplomeerden

3

Pratende skileraren
Het engels

Bussang

De extraatjes van deze school

  • Club Piou-Piou

Ontdek het skigebiedBUSSANG

Wat maakt dit skioord speciaal?

80% van het gebied is bedekt met kunstsneeuw, die dankzij 40 sneeuwkanonnen een eeuwigdurende sneeuwlaag garandeert! Skiërs die op zoek zijn naar sensatie kunnen terecht in het slalomstadion of bij de initiatie skispringen.


De Piou Piou Club is een geweldige plek voor beginnende skiërs om het plezier van het skiën te leren. U vindt er zelfs een gratis en veilige sneeuwlijn voor de kleintjes. Deze infrastructuur staat onder toezicht van een ESF-instructeur om een geslaagde ervaring te garanderen!

Skioorden in de buurt van Bussang

de disciplines

Onze contactgegevens

Esf Bussang
LARCENAIRE
80 route de Sauté
88540 BUSSANG

Tel. 0329615457
Bezoek de website van de school

Neem contact met ons op

close