Les cours collectifs de l'ESF de Chaillol 1600
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool Chaillol

Skilessen volgen bij de ESF van Chaillol 1600

St Michel de Chaillol, gelegen aan de rand van het Parc National des Ecrins, is een familiebadplaats die profiteert van een overvloedige zonneschijn dankzij de zuidelijke ligging en een uitzonderlijk panorama op de Champsaur-vallei, de zuidelijke Hautes Alpes en de toegangspoort tot de Provence. Het skigebied telt 10 skiliften, 31 km pistes op een hoogte van 1400 m - verdeeld in 4,5 km, 4,5 km, 15 km, 7 km - en 22 km nordic skiën en een mini-snowpark voor snowboarders.
Zowel beginners als ervaren skiërs vinden hun geluk bij de ESF door skilessen te boeken bij een van de 40 instructeurs van Chaillol 1600. De lessen zijn aangepast aan uw ritme om met plezier te leren op de 600 meter hoogteverschil van het domein!
30

Instructeurs
gediplomeerden

Pratende skileraren
Het engels

De extraatjes van deze school

  Het skiresort

  • 15 km skipiste
  • 8 mechanische liften
  • 1 snowpark
  Download de map van de pistes

  Ontdek het skigebiedCHAILLOL

  Een skioord als geen ander

  Chaillol is een multifunctionele wintersportplaats en biedt gezinsactiviteiten zoals skiën, sneeuwschoenwandelen en langlaufen, maar ook meer "ludieke" sporten zoals snowboarden, monoskiën, sqwal of skicarving, afhankelijk van uw stemming van de dag!


  Om er te komen, kunt u kiezen om het vanuit het zuiden via Gap te bereiken, of vanuit het noorden, vanuit Grenoble. Toegang is ook mogelijk per trein (station Gap op de lijn naar Briançon), per bus of per taxi. Voor vliegreizen is de dichtstbijzijnde luchthaven die van Grenoble.

  De skioorden in de buurt van Chaillol 1600

  de disciplines

  Onze contactgegevens

  Esf Chaillol 1600
  LA STATION
  ST MICHEL DE CHAILLOL
  05260 SAINT MICHEL DE CHAILLOL

  Tel. 04 92 50 49 02
  Bezoek de website van de school

  Neem contact met ons op

  close