Des cours de ski avec l'ESF Champ du Feu
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool Champ Du Feu

Trakteer uzelf op skilessen met de ESF Champ du Feu

Champ du Feu is een familie skigebied, gelegen op 40 minuten van Straatsburg en 1u30 van Nancy, en nodigt u uit in een prachtig natuurgebied. 90 km langlaufloipes, 12 afdalingen met 9 skiliften staan tot uw beschikking. Tijdens het sneeuwschoenwandelen kunt u de prachtige landschappen van de streek ontdekken.

9 instructeurs van het ESF Champ du Feu nemen u graag onder hun hoede en leren u alles over hun passie voor skiën en de technieken die u moet kennen om vooruitgang te boeken!
8

Instructeurs
gediplomeerden

Pratende skileraren
Het engels

De extraatjes van deze school

  • Club Piou-Piou
  • Sneeuwschoenen
  • Nordisch

Ontdek het skigebiedCHAMP DU FEU

De specialiteiten van dit skioord

Champ du Feu is een van de grootste noordse skigebieden in de Vogezen, met 55 km aangelegde pistes (gemarkeerd en geprepareerd) voor skating en alternatief skiën, waar alle niveaus zich kunnen uitleven. Als u de genoegens wilt afwisselen, vindt u een biatlon schietbaan, evenals een beveiligde rodelbaan.


Een andere bijzonderheid van Champ du Feu is de glijbaan: alleen, met het gezin of met vrienden, kom genieten van het plezier van het glijden in de zomer en in de winter! Eenmaal daar vindt u een gebied gewijd aan beginnende skiërs, namelijk de Piou Piou Club van het ESF en zijn sneeuwtuin. Huur van uitrusting en catering kan ook ter plaatse worden geregeld!

De skioorden in de buurt van Champ du Feu

Onze contactgegevens

Esf Champ Du Feu
ROUTE DE LA SERVA
67130 BELMONT

Tel. 03 88 97 35 05
Bezoek de website van de school

Neem contact met ons op

close