Prenez des cours de ski avec l'ESF Chastreix sancy
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool Chastreix Sancy

Boek skilessen bij de ESF Chastreix Sancy

4h30 van Parijs, 3h30 van Bordeaux en Montpellier, 2h30 van Lyon en 45 mn van Clermont-Ferrand, in het hart van de Auvergne, biedt het Massif du Sancy uitgestrekte natuurgebieden, die een uitzonderlijk kader vormen. Kom skiën op de westelijke hellingen van de grootste vulkaan van Frankrijk, in de Auvergne.

Het skigebied van Chastreix Sancy ligt tussen 1350 m en 1850 m hoogte, met een hoogteverschil van 500 meter voor uw plezier! Het biedt 16 km aan pistes en 8 skiliften. Dit resort is perfect voor beginners, gezinnen en degenen die vooruitgang willen boeken. Neem les bij een van de 14 instructeurs van de ESF van Chastreix Sancy.
14

Instructeurs
gediplomeerden

Pratende skileraren
Het engels

De extraatjes van deze school

  Ontdek het skigebiedCHASTREIX SANCY

  De bijzonderheden van het skioord

  De bijzonderheden van het skioord
  Alle typische chalets en appartementen van de Auvergne bevinden zich aan de voet van het skigebied. In het hart van de weiden waar de dieren 's zomers grazen, biedt het dorp Chastreix prachtige landschappen en een fauna en flora die het bekijken meer dan waard zijn.
  Natuurliefhebbers zullen verrukt zijn over de paden die leiden naar de ontdekking van natuurgebieden zoals de gletsjervallei van de Fontaine Salée, de top van de Puy Sancy, de Roc de Courlande of de Cascades.

  De skioorden in de buurt van Chastreix Sancy

  de disciplines

  Onze contactgegevens

  Esf Chastreix Sancy
  CHASTREIX SANCY
  63680 CHASTREIX

  Tel. 04 73 21 54 11
  Bezoek de website van de school

  Neem contact met ons op

  close