L'ESf Col d'Ornon vous propose différents cours de ski
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Col D'Ornon skischool

De ESF Col d'Ornon biedt u skilessen aan

De Col d'Ornon is een kleine wintersportplaats met een sterke charme en een alpien domein dat aan iedereen is aangepast en een uitzonderlijk langlaufgebied is. U kunt er sneeuwschoenwandelen, toppen ontdekken die toegankelijk zijn voor skitoerers, en schitterende ijsvallen observeren. De bodem van de piste ligt op 1300 meter hoogte en het hoogtepunt van de wintersportplaats ligt op 1900 meter, oftewel 600 meter hoogteverschil.
De Col d'Ornon is toegankelijk voor alle ski-niveaus. Of u nu een beginner bent of een ervaren skiër, het skioord is in tweeën gedeeld om aan ieders behoeften en wensen te voldoen. Het ene deel is gewijd aan beginners en kinderen, terwijl het andere meer geschikt is voor gevorderde skiërs. Boek lessen met een van de drie ESF-instructeurs om sneller vooruitgang te boeken!

1

Instructeurs
gediplomeerden

Pratende skileraren
Het engels

De extraatjes van deze school

  Ontdek het skigebiedCOL D'ORNON

  Het specifieke karakter van dit skioord

  Als u tijdens de schoolvakanties komt, zult u de nachtelijke evenementen waarderen die worden georganiseerd om u een uitzonderlijke ervaring te bezorgen. Van fakkelafdalingen tot skiën, langlaufen en sneeuwschoenwandelen, u zult het beste halen uit uw verblijf op Col d'Ornon.
  Andere activiteiten zijn mogelijk zoals hondensleeën, skisleeën, oriëntatieloop, ijsklimmen en sleeën. Op die manier kunt u de genoegens variëren en onvergetelijke herinneringen creëren!

  Skioorden in de buurt van Col d'Ornon

  de disciplines

  Onze contactgegevens

  Esf Col D'ornon
  257 CHEMIN DES RATTIERS
  38740 VALBONNAIS
  Bezoek de website van de school

  Neem contact met ons op

  close