Essayez vous au Snowpark à l'ESF du Col de Rousset
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Col de Rousset skischool

Uw skilessen op de ESF Col de Rousset

De Col de Rousset ligt in het hart van de Vercors tussen 1255 en 1700 meter hoogte. 26 skipistes en een kwaliteitssneeuwpark staan tot uw beschikking. Het Nordic gebied biedt 35 km aan gemarkeerde en geprepareerde pistes. De diversiteit van de pistes in deze badplaats, gelegen aan de poort van het natuurreservaat van de Vercors, maakt het een ideale plek om samen te komen met familie en vrienden.

Wat uw niveau ook is, of u nu beginner of expert bent, de 17 ESF-instructeurs zullen u helpen om u te verbeteren of om van de basis te leren door aan uw steun te werken! Zij zullen hun vaardigheden en hun goed humeur ten dienste van u stellen om u fijne skidagen op de Col de Rousset te bezorgen.

13

Instructeurs
gediplomeerden

Pratende skileraren
Het engels

De extraatjes van deze school

  Een skioord als geen ander

  De sfeer in dit skioord is zeer familiair, ver van de drukte van de grote resorts! Beginners en gevorderden komen aan hun trekken in het bovenste deel van het skigebied, waar een speciaal leergebied is. 10 liften staan tot uw beschikking!  Ook de durfals en liefhebbers van alternatieve sneeuwsporten blijven niet achter en kunnen zich uitleven op de zwarte afdalingen en de steile, snelle hellingen en zich uitleven op het boardercross-parcours. Snowboarders zullen het snowpark weten te waarderen en beschouwende skiërs kunnen de natuur bewonderen met sneeuwschoenen!

  Skioorden in de buurt van Col de Rousset

  de disciplines

  Onze contactgegevens

  Esf Col De Rousset
  COL DE ROUSSET
  26420 SAINT AGNAN EN VERCORS

  Tel. 04 75 48 25 50
  Bezoek de website van de school

  Neem contact met ons op

  close