L'ESF Cordon, pour les amoureux de la glisse
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Cordon skischool

Skilessen volgen bij de ESF Cordon

11 kilometer pistes, verdeeld over 10 alpineskipistes, staan tot uw beschikking om optimaal van uw skidagen in het Cordon resort te genieten. Groene, blauwe en rode pistes staan tot uw beschikking, om u te vermaken naargelang uw niveau! Het skioord ligt tegen het Aravisgebergte en tegenover de Mont Blanc, en biedt u een schitterend panorama.
Het skioord is ideaal voor gezinnen en zowel jong als oud kunnen bij de 17 instructeurs van de ESF van Cordon terecht om in een gezellige en ontspannen sfeer de geneugten van de sneeuw te leren kennen!
12

Instructeurs
gediplomeerden

8

Pratende skileraren
Het engels

De extraatjes van deze school

  • Club Piou-Piou

Ontdek het skigebiedCORDON

De bijzonderheden van dit skioord

Le Cordon ligt tussen 1000 en 1600 meter boven de zeespiegel, wat neerkomt op 600 meter hoogteverschil om te verkennen! Het skioord is uitgerust met 6 skiliften. De momenten van ontspanning in deze betoverende omgeving zijn echt aangenaam, en de activiteiten zijn gevarieerd in Cordon.
U kunt telemarken, hondensleeën, sneeuwschoenwandelen of toerskiën als u in totale harmonie met de natuur wilt skiën! De levensgenieters zullen de goede restaurants in het skioord en de kwaliteitsaccommodatie weten te waarderen.

Skioorden in de buurt van Cordon

de disciplines

Onze contactgegevens

Esf Cordon
71 CHEMIN DE LA CHARBONNIERE
CHEZ SANDRINE GAGLIARDI
74700 CORDON

Tel. 04 50 58 13 63
Bezoek de website van de school

Neem contact met ons op

close