Le ski historique chez l'ESF de Correncon
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool Correncon

Trakteer uzelf op skilessen bij de ESF Corrençon

Corrençon is een mooi dorpsresort dat u de mogelijkheid biedt veel verschillende activiteiten te beoefenen, van alpineskiën tot hondensleeën, sneeuwschoenwandelen of noords skiën. De sfeer is rustig en warm, in een prachtig kader dat u niet snel zult vergeten!

Het skigebied is geschikt voor alle niveaus, of u nu net begint of uw vaardigheden wilt perfectioneren. Er is voor elk wat wils op de 125 km aan pistes, waaronder 11 zwarte pistes, 15 rode pistes, 13 blauwe pistes en 11 groene pistes. Er zijn ook 66 instructeurs beschikbaar om u les te geven!

51

Instructeurs
gediplomeerden

15

Pratende skileraren
Het engels

De extraatjes van deze school

  • Club Piou-Piou
  • Buiten piste
  • Skitochten
  • Handiski

Het skiresort

  • 125 km skipiste
  • 20 mechanische liften
Download de map van de pistes

Ontdek het skigebiedVILLARD DE LANS - CORRENÇON

Een speciaal skioord

Als u in alle vrijheid wilt skiën met een prachtig uitzicht op de bergketen van de Vercors, dan is Corrençon de plek om naartoe te gaan. U zult bijna 1000 meter piste af kunnen skiën, voor uw grootste plezier. Geschikt voor het hele gezin, zowel kinderen als volwassenen zullen verrukt zijn over het gebied!
Er is namelijk een speciale ruimte voor de allerkleinsten ingericht, zodat ze op een leuke en veilige manier kunnen leren en ontdekken! Corrençon verwelkomt u van half december tot begin april, voor een magisch skiseizoen!

Een speciaal skioord

Onze contactgegevens

Esf Correncon
191 impasse de Combeauvieux
38250 CORRENCON-EN-VERCORS

Tel. 04 76 95 83 46
Bezoek de website van de school

Neem contact met ons op

close