La pédagogie du ski chez l'ESF de Courchevel 1850
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool Courchevel 1850

Skilessen volgen bij de ESF Courchevel 1850

Wie een droomvakantie wil doorbrengen in een uitzonderlijk kader, is in Courchevel 1850 aan het juiste adres. Alles is erop gericht om aan al uw wensen te voldoen. Het skioord ontvangt u in een warme en vriendelijke sfeer, zodat u volop kunt genieten van het skioord en de pistes.
In Courchevel 1850 zijn de instructeurs skitechnici en leraren met wie u in alle veiligheid vorderingen zult maken. Het zijn ook ambassadeurs van hun land, mannen en vrouwen van de bergen, die met hun klanten veel meer zullen willen delen dan een skiles. Zij stellen hun deskundigheid en passie ten dienste van u!

471

Instructeurs
gediplomeerden

313

Pratende skileraren
Het engels

De extraatjes van deze school

  Het skiresort

  • 115 km skipiste
  • 52 mechanische liften
  • 3 snowpark
  Download de map van de pistes

  Ontdek het skigebiedCOURCHEVEL

  Een heel bijzonder skioord

  Courchevel 1850 is een echt juweel voor alle liefhebbers van sneeuwsport en pistes in het hart van een sublieme omgeving. De sneeuwbedekking is uitstekend en het reliëf gevarieerd, voor compleet plezier!
  De reputatie van het skioord is goed gevestigd: skiërs uit de hele wereld komen de schoonheid van Courchevel 1850 bewonderen en genieten van allerlei sneeuwactiviteiten. Het is de ideale plek om te beginnen met skiën! Als u naar de andere niveaus van Courchevel wilt, zult u het op prijs stellen dat u dit per stoeltjeslift of gondel kunt doen!

  Skioorden in de buurt van Courchevel 1850

  de disciplines

  Onze contactgegevens

  Esf Courchevel 1850
  LA CROISETTE
  110 RUE DE LA CROISETTE
  73120 COURCHEVEL

  Tel. 04 79 08 07 72
  Bezoek de website van de school

  Neem contact met ons op

  close