Apprendre le ski au soleil avec l'ESF Crevoux
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool Crevoux

Boek uw skilessen bij de ESF Crévoux

De ontmoeting tussen de mediterrane en de alpiene cultuur geeft deze plaatsen een bijzonder karakter, een levenskunst met zuidelijke accenten. U vindt er kleine charmante dorpjes naast hooggelegen bergresorts. Sneeuw, Ski, Zon... Een cocktail die u zal verleiden en u een andere kijk op de wereld zal geven!
15 skileraren ontvangen u in een ontspannen en warme sfeer om skilessen te nemen. De lessen zijn aangepast aan alle niveaus, of het nu voor beginners, gevorderden of ervaren skiërs is! Er staat een leuke leerervaring op u te wachten.

12

Instructeurs
gediplomeerden

Pratende skileraren
Het engels

De extraatjes van deze school

  Het skiresort

  • 22 km skipiste
  • 6 mechanische liften
  • 1 snowpark
  Download de map van de pistes

  Ontdek het skigebiedCREVOUX

  Een skioord als geen ander

  Het skioord Crévoux heeft het label "Village de Montagne", wat u een onmiskenbare charme garandeert. Ideaal om van het landschap te genieten als u de piste afgaat! Het skigebied strekt zich uit van 1550 meter tot 2550 meter, wat een hoogteverschil betekent van 1000 meter.
  U zult genieten van de rust en stilte van het skioord en de besneeuwde bospaden, evenals van het volledige scala aan sneeuwactiviteiten om aan al uw wensen te voldoen! Crévoux ligt op het prachtige Parpaillon-massief en is sinds 1936 opengesteld voor het publiek en biedt u zijn expertise aan!

  De skioorden in de buurt van Crévoux

  de disciplines

  Onze contactgegevens

  Esf Crevoux
  ESF CREVOUX
  PRE LA FONT
  05200 CREVOUX

  Tel. 04 92 43 64 15
  Bezoek de website van de school

  Neem contact met ons op

  close