Compétition et freestyle à l'ESF les 2 Alpes
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool Les 2 Alpes

Uw skilessen bij de ESF van Les Deux Alpes

Ontdek het skiën in al zijn vormen in een onvergelijkbaar skigebied. Het skioord Les Deux-Alpes biedt een uitgestrekt skigebied met talrijke liften van behoorlijke kwaliteit. De gletsjer maakt het mogelijk dat het skioord in de zomer open is. Het panorama op 3600 m is adembenemend en zelfs beginners kunnen met gemak de gletsjerafdaling nemen. Elk jaar investeert Les Deux-Alpes in de wereld van de nieuwe sneeuwsporten. De Mondial du ski en snowboard worden elk jaar gehouden. De 20 hectare van het snowpark worden dagelijks onderhouden en nodigen de riders uit om nieuwe sensaties te ontdekken.

211

Instructeurs
gediplomeerden

165

Pratende skileraren
Het engels

De extraatjes van deze school

  Het skiresort

  • 200 km skipiste
  • 45 mechanische liften
  Download de map van de pistes

  Ontdek het skigebiedLES 2 ALPES

  De bijzonderheid van dit skioord

  Het gebied biedt een verscheidenheid aan pistes voor elk wat wils, iedereen kan er zijn plezier vinden. Het off-piste paradijs biedt vele mogelijkheden. Na het skiën kunt u het leven in het skioord ontdekken. Dit is de tijd dat de pubs volstromen en de restaurants beginnen te leven.

  Een andere bijzonderheid van Les 2 Alpes is dat het skioord op een soort plateau ligt, waardoor er een 2 km lange laan is met winkels, bars, restaurants... Kom snel rond te voet, per koets, met de gratis bus of per segway.

  Een bijkomend hoogtepunt is de ligging van de accommodatievoorzieningen. Dit zorgt voor een directe toegang tot de skipistes en skiliften.

  De skioorden in de buurt van Les Deux Alpes

  de disciplines

  Onze contactgegevens

  Esf Les Deux Alpes
  MAISON DES DEUX ALPES
  38860 LES DEUX ALPES

  Tel. 04 76 79 21 21
  Bezoek de website van de school

  Neem contact met ons op

  close