Prenez des cours de ski ludiques avec l'ESF Font d'Urle !
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Font D'Urle skischool

Boek skilessen bij de ESF Font d'Urle

Als u in of in de buurt van de Drôme woont en niet verder wilt gaan, zal het skioord Font d'Urle u zeker bevallen! Met zijn 16 alpineskipistes en 176 kilometer langlaufpistes kunt u dagenlang genieten van de sport die u leuk vindt.
Dit familieresort is ideaal voor wie op zoek is naar een rustig verblijf in de bergen, in een gastvrije sfeer. Het skigebied is volledig gewijd aan langlaufen en ligt midden in de natuur, waardoor skiërs kunnen genieten van prachtige landschappen.
Als u een nieuwe discipline wilt leren of uw skivaardigheden wilt verbeteren, zullen de 19 skileraren van ESF Font d'Urle u met plezier helpen bij het leren.
20

Instructeurs
gediplomeerden

5

Pratende skileraren
Het engels

De extraatjes van deze school

  • Dagopvang/ Kinderdagverblijf
  • Club Piou-Piou
  • Club ESF
  • Skitochten
  • Sneeuwschoenen
  • Nordisch

De bijzonderheden van dit skioord

Of u nu van alpineskiën of nordic skiën houdt, u zult op uw wenken bediend worden in Font d'Urle waar het langlaufen en het alpineskiën elkaar goed aanvullen.
Nordic skiën wordt bijzonder gewaardeerd dankzij het natuurgebied van Font d'Urle waar u aangename momenten kunt doorbrengen tussen skiën, wandelen en landschappen. De Piou-Piou Club is er om de allerkleinsten in alle zachtheid kennis te laten maken met sneeuwactiviteiten en vooral om plezier te maken in een volkomen veilige omgeving.

Skioorden in de buurt van Font d'Urle

Onze contactgegevens

Esf Font D'urle
CHAUD CLAPIER
FONT D'URLE
26190 BOUVANTE

Tel. 04 75 48 28 14
Bezoek de website van de school

Neem contact met ons op

close