Découvrez l'ESF Font Romeu pour vos cours de ski
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Font Romeu skischool

De ESF van Font Romeu biedt u zijn skilessen aan

Font Romeu staat bekend als het zonnigste skioord van Frankrijk en ligt in het hart van de Catalaanse Pyreneeën op het uitgestrekte plateau van Cerdagne, tussen Frankrijk en Spanje. Met meer dan 3000 uren zonneschijn per jaar geniet het skioord ook van uitzonderlijke weersomstandigheden en een adembenemend uitzicht op bergen die tot meer dan 2900 meter hoog reiken.
Kies uit 138 ESF-instructeurs voor skilessen! De groeps- of privélessen zijn aangepast aan alle niveaus en de ESF garandeert u een goede tijd op de piste in een goed humeur.

124

Instructeurs
gediplomeerden

15

Pratende skileraren
Het engels

De extraatjes van deze school

  Het skiresort

  • 43 km skipiste
  • 23 mechanische liften
  • 1 snowpark
  Download de map van de pistes

  Ontdek het skigebiedFONT ROMEU

  Een uniek skioord

  Font Romeu behoort tot de best uitgeruste wintersportplaatsen van Europa met zijn 500 sneeuwkanonnen, 54 kilometer pistes, 111 kilometer gemarkeerde lussen, voor alle niveaus van langlaufen zodat jong en oud zich kunnen uitleven.


  Er zijn verschillende après-ski activiteiten voor het hele gezin. Ontdek de restaurants, winkels, muziekbars, discotheek, casino, bowlingbaan, bioscoop, ijsbaan, zwembad, multisportcentrum voor een sportieve en dynamische vakantie! Ver van de vervuiling helpt de lucht van Font-Romeu u ook om beter te ademen.

  De skioorden in de buurt van Font Romeu

  de disciplines

  Onze contactgegevens

  Esf Font Romeu
  Chalet ESF
  LES AIRELLES
  66120 FONT ROMEU

  Tel. 04 68 30 03 74
  Bezoek de website van de school

  Neem contact met ons op

  close