Le ski pyrénéen de l'ESF Formigueres
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Formigueres skischool

Neem skiles bij de ESF Formiguères!

Laat u verleiden door het mooie skioord Formiguères, dicht bij Spanje. De dynamische en warme sfeer zal jong en oud bekoren. Het skigebied strekt zich uit van 1700 tot 2400 meter hoogte, d.w.z. 700 meter hoogte voor uw grootste plezier en een uitzonderlijk uitzicht.

Zowel beginners als gevorderden zijn welkom om skilessen te nemen bij de 17 ESF-instructeurs. De lessen zijn leuk en uw instructeur zal ervoor zorgen dat u een geweldige tijd hebt op de piste terwijl u vooruitgang boekt!

16

Instructeurs
gediplomeerden

5

Pratende skileraren
Het engels

De extraatjes van deze school

  Het skiresort

  • 25 km skipiste
  • 7 mechanische liften
  • 1 snowpark
  Download de map van de pistes

  Ontdek het skigebiedFORMIGUERES

  De bijzonderheden van het skioord

  Alles wat u nodig heeft is aanwezig in het skioord, om uw verblijf te vergemakkelijken en optimaal te profiteren van alle sneeuwactiviteiten die worden aangeboden! Groene, blauwe, rode en zwarte pistes staan tot uw beschikking, om aan al uw behoeften en verlangens te voldoen.
  Wie zich zo dicht mogelijk bij de natuur wil voelen, kan skiën in het 65 hectare grote, besneeuwde bos. Freeride-liefhebbers zullen de 10 hectare die voor hen gereserveerd zijn op prijs stellen, voor momenten van intens skiën die u niet snel zult vergeten! Profiteer van de 25 kilometer aan pistes verdeeld over 19 afdalingen!

  Skioorden in de buurt van Formiguères

  de disciplines

  Onze contactgegevens

  Esf Formigueres
  STATION
  66210 FORMIGUERES

  Tel. 04 68 30 96 94
  Bezoek de website van de school

  Neem contact met ons op

  close