La Gavarnie vous accueille dans son ESF
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool Gavarnie

Boek skilessen bij de ESF Gavarnie

Het skigebied van Gavarnie Gèdre telt 28 pistes, waaronder 5 zwarte, 9 rode, 8 blauwe en 7 groene. Het heeft ook een Kidpark, een gebied gewijd aan nieuwe glijbanen, evenals verschillende ontspanningsgebieden om uit te rusten na uren van intensief skiën.
Het skioord ligt in de Pyreneeën tussen 1650 m en 2400 m. Het is uitzonderlijk sneeuwzeker dankzij de ideale ligging in de Pyreneeën. Naast de afdalingen beschikt Gavarnie over 7,5 kilometer aan gratis langlaufloipes! Wie van deze discipline houdt, zal blij zijn te kunnen gaan wandelen.

De ESF Gavarnie is ter plaatse en biedt skilessen vanaf 4 jaar voor alle niveaus!
Als u een sneeuwsport wilt leren of uw vaardigheden wilt verbeteren, zijn de skilessen van de ESF perfect!

11

Instructeurs
gediplomeerden

Pratende skileraren
Het engels

De extraatjes van deze school

  • Club Piou-Piou
  • Sneeuwschoenen

Ontdek het skigebiedGAVARNIE

Een skioord geliefd bij kinderen

Het skigebied van Gavarnie Gèdre heeft het label Kid resort gekregen. Deze status heeft het mogelijk gemaakt een Kidpark in te richten dat zich aan de voet van de pistes bevindt. Om er te komen, moet u de skilift nemen en gewoon een geldige skipas tonen.

Dit gebied is geheel gewijd aan kinderen die er hun techniek kunnen leren en perfectioneren terwijl ze zich amuseren. Daar worden met name cursussen en behendigheidsspelletjes georganiseerd. Tunnels, moguls en slaloms zullen uw kleintjes zeker bekoren!
De wintersportplaats Gavarnie is echt perfect voor gezinnen met kinderen die zich willen vermaken terwijl ze hun favoriete sneeuwsport beoefenen.

Skioorden in de buurt van Font d'Urle

Onze contactgegevens

Esf Gavarnie
65120 Gavarnie

Tel. 05 62 92 40 64
Bezoek de website van de school

Neem contact met ons op

close