Des cours de ski pour tous les niveaux à l'ESF La Giettaz
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool La Giettaz

Boek uw skilessen bij de ESF La Giettaz

Onder de Col des Aravis, met uitzicht op de Mont Blanc, profiteert u van de kennis en didactische vaardigheden van onze instructeurs in het skioord La Giettaz. Van beginners tot gevorderden, de ESF La Giettaz wil dat uw verblijf onvergetelijk wordt.
U kunt genieten van 100 km pistes, waaronder 7 zwarte, 28 rode, 17 blauwe en 12 groene pistes. Voor elk wat wils! Het skioord heeft ook 3 snowparks voor liefhebbers van extreme sporten en freestyle.
Kinderen worden verwelkomd door onze gepassioneerde instructeurs die van hun dorp houden en ervoor zorgen dat ze hun vaardigheden in alle veiligheid kunnen ontwikkelen. Ook volwassenen vinden activiteiten aangepast aan iedereen, zij kunnen leren skiën of snowboarden maar ook het plezier van sneeuwschoenwandelen delen. Er zijn skilessen voor iedereen en voor alle niveaus.

13

Instructeurs
gediplomeerden

9

Pratende skileraren
Het engels

La Giettaz

De extraatjes van deze school

  • Club Piou-Piou
  • Buiten piste
  • Skitochten
  • Sneeuwschoenen

Het skiresort

  • 100 km skipiste
  • 25 mechanische liften
  • 1 snowpark
Download de map van de pistes

Ontdek het skigebiedLA GIETTAZ

Een prachtig skioord tussen Savoie en Haute-Savoie

La Giettaz heeft het geluk een wintersportplaats te zijn die uitkijkt op de Mont Blanc en biedt u daarom weidse sneeuwpanorama's. Onze instructeurs begeleiden u door het skigebied "Les Portes du Mont-Blanc", dat Savoie en Haute-Savoie met elkaar verbindt. De ene spatel op de Savoie, de andere op de Haute-Savoie!
Met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van skilessen, zal de ESF La Giettaz en Aravis alles in het werk stellen om aan uw verwachtingen te voldoen en uw skivakantie nog aangenamer te maken.

De skioorden in de buurt van La Giettaz

Onze contactgegevens

Esf La Giettaz
72 PLACE DU CROISSE BAULET
LE PLAN
73590 LA GIETTAZ

Tel. 04 79 32 91 25
Bezoek de website van de school

Neem contact met ons op

close