Cours de ski dans le sud avec l'ESF Greolières les Neiges
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool Gréolières les Neiges

Neem uw skilessen bij de ESF Gréolières les Neiges

De ontmoeting tussen de mediterrane en de alpiene cultuur geeft deze plaatsen een bijzonder karakter, een levenskunst met zuidelijke accenten. U vindt er kleine charmante dorpjes naast hooggelegen bergresorts. Sneeuw, Ski, Zon... een cocktail die u zal verleiden!

De ESF Gréolières les Neiges verwelkomt u het hele skiseizoen voor lessen voor het hele gezin. Of u nu privé- of groepslessen wilt volgen, de ESF-instructeurs staan klaar om u al hun kneepjes bij te brengen om uw techniek te verbeteren of u op weg te helpen!

12

Instructeurs
gediplomeerden

Pratende skileraren
Het engels

De extraatjes van deze school

  Het skiresort

  • 30 km skipiste
  • 11 mechanische liften
  • 1 snowpark
  Download de map van de pistes

  Ontdek het skigebiedGREOLIERES LES NEIGES

  De bijzonderheid van het skioord

  Het skigebied van Gréolières les Neiges beslaat meer dan 1000 hectare, op de noordelijke hellingen van het Massif de Cheiron. Geen paniek, er zal sneeuw liggen gedurende de hele skiperiode, want het skioord Gréolières les Neiges is uitgerust met een automatisch besneeuwingssysteem (76 sneeuwkanonnen).
  U heeft toegang tot 4 groene, 3 blauwe, 13 rode en 2 zwarte pistes. Zowel beginnende als ervaren skiërs kunnen dankzij deze diversiteit aan pistes genieten van de geneugten van de sneeuwsport! U kunt er gemakkelijk komen dankzij 10 skiliften en een stoeltjeslift.
  Aarzel niet langer en kom plezier maken in de sneeuw in het zuiden door skilessen te nemen bij ESF Gréolières les Neiges!

  De skioorden in de buurt van Gréolières les Neiges

  de disciplines

  Onze contactgegevens

  Esf Greolieres Les Neiges
  ET ANDON L AUDIBERGUE
  350 Traverse du Cheiron
  06620 GREOLIERES LES NEIGES

  Tel. 0493597003
  Bezoek de website van de school

  Neem contact met ons op

  close