Testez le ski ou ski de fond avec l'ESF de Gresse en Vercors
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool Gresse En Vercors

Neem uw skilessen bij de ESF Gresse en Vercors

Gresse-en-Vercors, gelegen in het hart van het Regionale Natuurpark van de Vercors, is een skioord dat u zal betoveren met zijn prachtige natuurlijke omgeving, ideaal voor ontspanning. Het biedt een uitzonderlijk panorama op de Alpen, van de Mont Blanc tot de Ecrins.
Het skigebied is ideaal voor gezinnen. Iedere skiër vindt hier zijn plezier: beginners of gevorderden, u zult in alle rust over de pistes kunnen glijden. Ontdek 13 skiliften, 19 pistes, 11 skiliften, 2 stoeltjesliften, 33 kunstsneeuwkanonnen en één keer per week nachtskiën.
De instructeurs van ESF Gresse en Vercors staan voor u klaar voor leuke lessen voor het hele gezin, van de kleinsten tot de oudsten! Schrijf uw kinderen vanaf 4 jaar in bij de Piou Piou club om ze het plezier van sneeuwsporten te leren.

15

Instructeurs
gediplomeerden

10

Pratende skileraren
Het engels

De extraatjes van deze school

  Ontdek het skigebiedGRESSE EN VERCORS

  Een zeer speciaal skioord

  Vanuit Gresse en Vercors zijn er verschillende sneeuwschoenroutes uitgezet en onderhouden voor uw plezier. Ga naar de toppen van Serpaton of Allimas voor prachtige uitzichten, of blijf in de vallei voor een leuke tijd met het gezin.  Uw kinderen kunnen kiezen uit een breed scala aan activiteiten, zoals golf, biatlon, schatzoeken en nog veel meer, afhankelijk van het seizoen en de sneeuwhoogte. Volwassenen kunnen schaatsen, nordic walking en vele andere sneeuwactiviteiten proberen. Met de ESF Gresse en Vercors zult u zich niet vervelen!

  Skioorden in de buurt van Gresse en Vercors

  de disciplines

  Onze contactgegevens

  Esf Gresse En Vercors
  2253 ROUTE DU GRAND VEYMONT
  38650 GRESSE EN VERCORS

  Tel. 04 76 34 32 33
  Bezoek de website van de school

  Neem contact met ons op

  close