Prenez des cours de ski à l'ESF Guzet Neige
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool Guzet Neige

Neem uw skilessen bij de ESF Guzet

Het skigebied ESF Guzet ligt genesteld in de Pyreneeën, tussen 1100 en 2100 m hoogte, in het hart van het natuurpark van de Ariège! In Guzet zijn 40 km afdalingen, verdeeld over 29 pistes, beschikbaar voor het plezier van jong en oud, ervaren en beginner. Om er te komen, staan 15 skiliften tot uw beschikking.

Onder de skipistes vindt u 7 groene, 9 blauwe, 9 rode en 4 zwarte pistes. Genoeg om plezier te hebben, ongeacht uw niveau en leeftijd. Maar Guzet Neige gaat niet alleen over skiën! U vindt er ook 2 pistes die uitsluitend voor sleeën zijn bestemd. U kunt ook genieten van speed-riding, ski-joering en sneeuwschoenwandelen.
Als u een stel bent met kinderen, kunt u uw kinderen achterlaten bij het personeel van de crèche van het skioord om samen van een moment te genieten.

20

Instructeurs
gediplomeerden

6

Pratende skileraren
Het engels

De extraatjes van deze school

  • Club Piou-Piou
  • Freestyle/ Freeride
  • Buiten piste
  • Skitochten
  • Sneeuwschoenen
  • Handiski

Het skiresort

  • 40 km skipiste
  • 15 mechanische liften
  • 2 snowpark
Download de map van de pistes

Ontdek het skigebiedGUZET NEIGE

Een zeer speciaal skioord

Het Guzet-gebied is speciaal omdat het is verdeeld in verschillende themagebieden. U heeft toegang tot een gebied voor langlaufen, een gebied voor freeride, een snowpark en een slalomstadion.
De 3 delen waaruit Guzet Neige bestaat, hebben elk hun eigen bijzonderheid. In Guzet 1400 vindt u bijvoorbeeld het snowpark en het freeridegebied. Het Mythische Freychet gebied is gereserveerd voor skiërs van hoog niveau die extreme pistes kunnen vinden. Tenslotte is de Prat Mataou perfect voor wie rustig wil skiën te midden van een dennenbos.
De instructeurs van ESF Guzet Neige zullen u graag ontmoeten en hun ervaring met u delen! Tussen skiën, prachtige landschappen en gelach, zult u zich uw verblijf in de sneeuw in het skioord Guzet nog lang herinneren.

De skioorden in de buurt van Guzet Neige

Onze contactgegevens

Esf Guzet Neige
JEAN FRANCOIS MAURETTE
09140 USTOU

Tel. 05 61 96 02 76
Bezoek de website van de school

Neem contact met ons op

close