Les cours privés dans le sud avec l'ESF Haut Guil
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool Haut Guil

Uw skilessen bij de esf van Haut-Guil

De esf du Haut-Guil omvat de resorts van Abriès en Aiguilles Ristolas die in het hart van het Regionale Park van Queyras liggen!

Deze mooie zuidelijke skioorden bieden allerlei activiteiten voor jong en oud. De skileraren van de skischool van Haut-Guil helpen u graag bij het ontdekken van de wintersport of het perfectioneren van uw techniek. Alles is aanwezig om u een fantastische tijd op de piste te bezorgen, onder begeleiding van een van de instructeurs!

Als u nog nooit heeft geskied, geen paniek! Er zijn lessen voor alle niveaus en leeftijden. Ervaren skiërs kunnen ook gebruik maken van privé-lessen aangepast aan hun niveau.

15

Instructeurs
gediplomeerden

Pratende skileraren
Het engels

Haut Guil

De extraatjes van deze school

  Het skiresort

  • 21 km skipiste
  • 5 mechanische liften
  Download de map van de pistes

  Ontdek het skigebiedHAUT GUIL

  De bijzonderheden van de stations

  In Abriès en Aiguilles Ristolas, kunt u genieten van vele sneeuwactiviteiten. Van klassiek alpineskiën tot freestyle en telemark skiën, de keuze is aan u!
  Als u een sensatiezoeker bent, zijn freeride en freestyle iets voor u. Voor een meer ontspannen activiteit kunt u gaan sneeuwschoenwandelen of toerskiën.
  Sinds enige tijd beschikt de esf du Haut-Guil over een nieuwe structuur waardoor kinderen vanaf 2 jaar kunnen skiën. Als u jonge kinderen hebt, kunt u hen inschrijven voor de cursussen "Bébé Skieur"!

  Skigebieden in de buurt van Haut Guil

  de disciplines

  Onze contactgegevens

  Esf Abries (haut Guil)
  LE CHALET ESF
  11 AVENUE DU VISO
  05460 ABRIES-RISTOLAS

  Tel. 04 92 43 56 31
  Bezoek de website van de school

  Neem contact met ons op

  close