Une école du ski Français à taille humaine dans le Haut Jura
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool Haut-Jura

Boek uw skilessen bij esf Haut-Jura

Het domein bestaat uit drie sites: La Pesse, Les Moussières en Lajoux. Deze drie dorpen heten u welkom in het hart van het natuurpark van de Haut-Jura voor een geweldige tijd in de bergen! Als u van weidse ruimten en de natuur houdt, zal het Juragebergte u zeker bevallen!

19 esf-instructeurs geven u les in alpineskiën, nordic skiën en snowboarden in de drie dorpen. Ongeacht uw niveau, zullen de lessen aangepast en leuk zijn met het doel om te leren terwijl plezier hebben, en om te leren over de geneugten van de bergen of om uw niveau te bevestigen!

20

Instructeurs
gediplomeerden

Pratende skileraren
Het engels

Haut-Jura

De extraatjes van deze school

  • Club Piou-Piou
  • Skitochten
  • Sneeuwschoenen
  • Nordisch

Ontdek het skigebiedHAUT-JURA

De bijzonderheden van de Haut-Jura

Liefhebbers van Noords skiën kunnen hun hart ophalen in de drie authentieke dorpskernen van de Haut-Jura! Het massief van de Haut-Jura staat namelijk bekend om zijn grote schoonheid en de kwaliteit van zijn langlaufloipes. Kom en test de paden!
De skistations zijn perfect geschikt voor gezinnen, dus u kunt met het hele gezin komen skiën! Elke dinsdag- en donderdagavond worden er fakkelafdalingen georganiseerd en tijdens het winterseizoen worden er tal van activiteiten aangeboden.

De skioorden in de Haut Jura

Onze contactgegevens

Esf Haut Jura
Téleski
39310 LES MOUSSIERES

Tel. 03 84 41 60 70
Bezoek de website van de school

Neem contact met ons op

close