Profitez du ski enseigné par l'ESF Hautacam
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Hautacam skischool

Trakteer uzelf op skilessen bij de ESF van Hautacam

Het skioord strekt zich uit over 300 meter hoogteverschil, van 1500 tot 1813 meter hoogte. In dit rustige en zonnige skioord kunt u genieten van sneeuw van goede kwaliteit op de pistes. Als u midden in de bossen wilt skiën met een prachtig uitzicht en u één wilt voelen met de natuur, dan is Hautacam the place to be!

10 ESF-instructeurs zijn beschikbaar voor skilessen. Of u nu een beginner bent of een ervaren skiër, de instructeurs zorgen ervoor dat u hun kennis en hun goede humeur kunt overbrengen voor een leuke leerervaring in uw eigen tempo.

10

Instructeurs
gediplomeerden

3

Pratende skileraren
Het engels

De extraatjes van deze school

  Ontdek het skigebiedHAUTACAM

  Een werkelijk uniek skioord

  U kunt skiën op de groene, blauwe en rode pistes van het skioord, al volgens uw wensen. 10 skiliften zijn ook beschikbaar! Beginners, wees niet bang, u kunt trainen op de 5 groene pistes van Hautacam en uw vooruitgang zien.
  Liefhebbers van langlaufen zullen ook blij zijn met de 15 km aan routes die beschikbaar zijn. U kunt er zowel schaatsen als klassiek langlaufen! Gezinnen zullen de rust van het skioord waarderen, waar iedereen zich kan bewegen zonder opgejaagd te worden!

  De skioorden in de buurt van Hautacam

  de disciplines

  Onze contactgegevens

  Esf Hautacam
  chez PADDEU Patrick
  3 Rue des Vergers
  65260 SOULOM

  Tel. 06 43 31 58 16
  Bezoek de website van de school

  Neem contact met ons op

  close