Visitez les Alpes du Nord avec l'ESF Hauteville
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool Hauteville

Neem uw skilessen bij de ESF van Hauteville

10 pistes verspreid over 13 km staan tot uw beschikking om de hele dag te skiën in Hauteville! Groene, blauwe, rode en zwarte pistes zijn beschikbaar om aan alle niveaus en wensen te voldoen. U zult het gevarieerde terrein op prijs stellen, zodat u zich nooit zult vervelen in Hauteville!

In totaal staan 6 instructeurs tot uw beschikking als u alpineskiën, langlaufen of snowboarden wilt leren. De diversiteit van de pistes maakt het skioord tot de ideale plek om te leren skiën of om uw technieken te perfectioneren en uw voeten te verbeteren. Goede sfeer gegarandeerd!

4

Instructeurs
gediplomeerden

Pratende skileraren
Het engels

De extraatjes van deze school

  De specialiteiten van dit skioord

  Sneeuwkanonnen en kunstsneeuw vullen de natuurlijke sneeuwvoorraad van het skioord aan, zodat u altijd sneeuw van goede kwaliteit heeft om van uw skidagen te genieten! Kom en probeer het nachtskiën voor avonden die u niet snel zult vergeten.
  Een snowpark is beschikbaar voor snowboarders en nordic skiërs kunnen hun hart ophalen op het nordic terrein van La Praille. Genesteld tussen 900 en 1200 meter boven de zeespiegel, kunt u genieten van een verticale val van 300 meter!

  Skioorden in de buurt van Hauteville

  de disciplines

  Onze contactgegevens

  Esf Hauteville
  01110 HAUTEVILLE LOMPNES
  Bezoek de website van de school

  Neem contact met ons op

  close