Votre petit sur des skis avec l'ESF la Croix de Bauzon
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool La Croix De Bauzon

Uw skilessen bij de ESF van La Croix de Bauzon

Wanneer u aankomt in het Croix de Bauzon resort, staat een grote hap van frisse lucht op u te wachten in het hart van het Tanargue massief! La Croix de Bauzon is het enige skigebied in de Ardèche. Het biedt een familiaal domein waar het aangenaam skiën is met familie, vrienden of zelfs alleen.
Het skioord Croix de Bauzon biedt u de mogelijkheid om te ontsnappen naar een besneeuwd intermezzo in het hart van het bos van de Ardèche in het Centraal Massief. 95% van het domein ligt namelijk in het bos en u kunt zelfs een prachtig uitzicht hebben op de Mont Lozère of de Ventoux als u boven aan de piste staat.

Het domein telt 11 pistes waarop de instructeurs van ESF Croix de Bauzon klaar staan om u verschillende sneeuwsporten te leren beoefenen. U kunt kiezen tussen alpineskiën, snowboarden, sneeuwschoenwandelen en langlaufen! U heeft toegang tot 3 groene, 6 blauwe, 1 rode en 1 zwarte piste. Twee gratis loipes zijn gewijd aan langlaufen, een blauwe van 5,5 km en een rode van 9 km. Als er in dit deel van het skigebied niet genoeg sneeuw ligt, kunnen ervaren Nordic skiërs terecht in het Espace Riou Grand, dat 3 routes heeft met betalende toegang.

3

Instructeurs
gediplomeerden

Pratende skileraren
Het engels

De extraatjes van deze school

  De bijzonderheid van het skioord

  Om zijn klanten tevreden te stellen, heeft het team van het skioord Croix de Bauzon zijn sneeuwinstallatie in 2012 gerenoveerd en ook twee keer uitgebreid (2013 en 2014). Croix de Bauzon is daarom uitgerust met 25 sneeuwkanonnen, verspreid over de pistes en het farfadets-gebied.


  Het Farfadets gebied is een ruimte gewijd aan de kleintjes om hen te helpen hun motoriek te ontwikkelen en vertrouwd te raken met sneeuwsporten. Het skigebied biedt kinderpistes waar ze kunnen leren skiën, snowboarden en langlaufen. U heeft toegang tot 3 skiliften waaronder een tapijt, een gondel en een beginnerslift.

  Voor een ontspannend weekend in de sneeuw, omringd door vrienden en familie, is het skioord Croix de Bauzon ideaal!

  Skioorden in de buurt van La Croix de Bauzon

  de disciplines

  Onze contactgegevens

  Esf La Croix De Bauzon
  61 RUELLE DE BOURDARIC
  07460 SAINT ANDRE DE CRUZIERES
  Bezoek de website van de school

  Neem contact met ons op

  close