Profitez du savoir faire de l'ESF de la Feclaz
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool La Feclaz

Skilessen volgen bij de ESF La Féclaz

Wanneer u in La Féclaz aankomt, bevindt u zich in het hart van de noordelijke Alpen en staat u op het punt om te gaan skiën in het gebied van de Savoie Grand Revard. Een concentratie van alpine skigebieden, talrijke skigebieden verbonden door kilometerslange noordse pistes en geprepareerde en bewegwijzerde wandelpaden, de Noordelijke Alpen zullen de liefhebbers van skiën, sneeuw en ontspanning verleiden.
De ESF van La Féclaz ontvangt u de hele winter met open armen voor skilessen die in het teken staan van ontspanning en snel leren. 60 skileraren staan tot uw beschikking om u alle technieken van het skiën bij te brengen, of u nu een beginner bent of een ervaren skiër. Ze passen zich aan alle niveaus en aan de behoeften van elke persoon aan om ervoor te zorgen dat u een aangename ervaring hebt.

In La Féclaz kunt u kiezen uit verschillende sneeuwsporten: alpineskiën, snowboarden, nordic skiën; deze horen natuurlijk ook bij het aanbod! Maar u kunt zich ook wagen aan telemark skiën, sneeuwschoenwandelen, handiskiën of freestyle skiën.

63

Instructeurs
gediplomeerden

Pratende skileraren
Het engels

De extraatjes van deze school

  • Club Piou-Piou
  • Buiten piste
  • Skitochten
  • Seminars/ Team Building
  • Sneeuwschoenen
  • Handiski
  • Nordisch

Het skiresort

  • 32 km skipiste
  • 12 mechanische liften
Download de map van de pistes

Ontdek het skigebiedLA FECLAZ

Een specifiek skioord

Het gebied van de Savoie Grand Revard is beroemd om het langlaufen. Het skioord La Féclaz maakt er deel van uit, zodat u er uw voordeel mee kunt doen om mooie nordic skitochten te maken! Als u niet ingewijd bent in deze techniek of als u een gids wenst voor uw wandeling, staan de instructeurs van ESF La Féclaz voor u klaar.


Er is zelfs een Noordse skiclub in La Féclaz. Het skioord Savoie Grand Revard en de Club des Sports de La Féclaz organiseren de Grand Prix d'Automne in La Féclaz. Deze wedstrijd is de ondersteuning van de 1e etappe van de Savoie Biathlon Rossignol Tour en de 1e etappe van de Savoie Nordique challenge.
In deze dynamische badplaats van de noordelijke Alpen zult u zich niet vervelen!

De skioorden in de buurt van La Féclaz

Onze contactgegevens

Esf La Feclaz
LA FECLAZ
73230 LES DESERTS

Tel. 04 79 25 81 90
Bezoek de website van de school

Neem contact met ons op

close