Suivez des cours de ski avec l'ESF Le Revard
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool Le Revard

Trakteer uzelf op skilessen bij de ESF Le Revard

Het skigebied van Revard, een charmant station met een uitzonderlijk panorama, ligt op het plateau van de Savoie Grand Revard, dat liefkozend "Klein Canada" wordt genoemd. Met een hoogste punt van 1562 meter biedt het skigebied zowel alpineskiën als langlaufen.

Op de noordoostelijke top van de Mont Revard kunt u vanaf de toren van de East Angle het weelderige alpenlandschap bewonderen en de schoonheid van het Savoyardische gebergte in u opnemen.
Het skioord is klein van omvang, maar biedt een verscheidenheid aan pistes voor alle niveaus (groen, blauw, rood en zwart) en 15 instructeurs zijn aanwezig om u te helpen uw skiën te verbeteren.  
24

Instructeurs
gediplomeerden

Pratende skileraren
Het engels

De extraatjes van deze school

  • Club Piou-Piou
  • Sneeuwschoenen
  • Nordisch

Ontdek het skigebiedLE REVARD

De bijzonderheden van het skioord 

Le Revard, een van de allereerste stations in Frankrijk, deelt zijn langlaufgebied met La Féclaz en vormt een van de grootste skigebieden op nationaal niveau.
U kunt Noords skiën (langlaufen en schaatsen) in het hart van het Bauges-massief, op meer dan 150 km loipes door een besneeuwd bos gedurende het hele winterseizoen.
Le Revard is een uitstekend resort dat gezinnen de mogelijkheid biedt om te genieten van een breed scala aan sportieve en educatieve activiteiten om uw verblijf onvergetelijk te maken.

ESF scholen in de buurt van de Revard

Onze contactgegevens

Esf Le Revard
LE REVARD
73100 AIX LES BAINS

Tel. 0479540066
Bezoek de website van de school

Neem contact met ons op

close