L'ESF des Aillons fait de l'Handiski aussi
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool Les Aillons

De skischool Aillons Margériaz biedt u skilessen aan

Het skioord Les Aillons Margériaz ligt in het hart van het regionale natuurpark Massif des Bauges, een prachtig gebergte op 30 minuten van Chambéry en 1u30 van Lyon. Dit familieoord met sterke tradities is ideaal voor een skivakantie!

Het skioord bestaat uit twee skigebieden, namelijk Aillons-Station en Margériaz. De eerste is meer voor de meer ervaren skiërs, terwijl de tweede meer geschikt is om te leren skiën en om rustig te skiën. U kunt skilessen boeken bij de beroemde rode-jas-instructeurs, die u graag zullen leren wat zij weten over skiën en de omliggende bergen.
51

Instructeurs
gediplomeerden

8

Pratende skileraren
Het engels

Les Aillons

De extraatjes van deze school

  • Club Piou-Piou
  • Freestyle/ Freeride
  • Buiten piste
  • Skitochten
  • Sneeuwschoenen
  • Handiski

Ontdek het skigebiedLES AILLONS

De bijzonderheden van het skioord

Zwarte, rode, blauwe en groene pistes zijn beschikbaar, evenals 19 liften en een reusachtig snowpark. Liefhebbers van noords skiën komen ook aan hun trekken, want er zijn ook 2 km aan pistes. In totaal zijn er 40 afdalingen beschikbaar voor uw optimale skiplezier!
De prachtig bewaard gebleven natuur van het skioord Aillons Margériaz biedt u de mogelijkheid om te skiën op 900 m pistes met een adembenemend panorama. Kom en ontspan in een warm en vriendelijk resort, u zult vertrekken met uitzonderlijke herinneringen!

ESF scholen in de buurt van Aillons Margériaz

Onze contactgegevens

Esf Les Aillons
LA CORRERIE
73340 AILLON LE JEUNE

Tel. 04 79 54 62 50
Bezoek de website van de school

Neem contact met ons op

close