Réservez vos cours avec l'ESF Méaudre
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool Meaudre

Skilessen volgen bij de ESF Méaudre

Méaudre ligt 30 km boven Grenoble en is een familiaal skioord in het hart van het Regionale Natuurpark van de Vercors op een hoogte van 100 meter, ideaal voor welzijn.

Dit skioord heeft zijn ouderwetse charme behouden, met zijn leistenen daken en stenen bassins is Méaudre een echt authentiek dorp.

Het skigebied is uitgerust met 18 sneeuwkanonnen om een uitstekende sneeuwbedekking gedurende het hele seizoen te garanderen. Het team van 30 ESF-instructeurs zal u een warm welkom heten in een resort waar het leven goed is!
35

Instructeurs
gediplomeerden

Pratende skileraren
Het engels

Meaudre

De extraatjes van deze school

  Het skiresort

  • 18 km skipiste
  • 11 mechanische liften
  Download de map van de pistes

  Ontdek het skigebiedMEAUDRE

  Een speciaal skioord

  Het alpine domein Méaudre biedt 16 afdalingen en met dezelfde skipas kunt u ook skiën op het alpine domein Autrans-La Sure. Met kleuterscholen en gemakkelijke pistes kunnen kinderen het skiën in alle veiligheid ontdekken, terwijl een breed scala aan rode en zwarte pistes de goede skiërs maximaal plezier zal geven!

  Op het gebied van alpineskiën is het skioord een ideale plaats om te beginnen en vooruitgang te boeken en om te genieten van het skiën met het hele gezin. Voor Nordic skiën is het één van de beste gebieden in Europa om te langlaufen of sneeuwschoenwandelen.

  Aan het einde van de dag is het dorp de ideale plek om elkaar te ontmoeten en te ontspannen, ver weg van de drukte. Met uw gezin kunt u genieten van verschillende activiteiten... Méaudre is de ideale locatie! Een enkele start voor alle activiteiten.
  Naast het plezier van sport, biedt het skioord een warme en vriendelijke sfeer.

  Skioorden in de buurt van Méaudre

  de disciplines

  Onze contactgegevens

  Esf Meaudre
  190 ROUTE DU FURON
  LES SONNARIETS
  38112 AUTRANS MEAUDRE EN VERCORS

  Tel. 0476952479
  Bezoek de website van de school

  Neem contact met ons op

  close