Réservez vos cours de ski avec l'ESF de Megève
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool Megeve

Breng uw skivakantie door in het meest authentieke bergdorp van de Alpen: Megeve, en zijn vriendelijke vakantieoord!

Het skigebied van Megève biedt 445 kilometer pistes in een uitzonderlijk kader, maar ook gastronomie, evenementen, ontspanning en shopping in het après-ski paradijs genesteld in het hart van de Mont Blanc regio. Megève wordt beschouwd als een van de oudste resorts in de Alpen die haar kunst van leven heeft weten te behouden. Een echt Savoyaards dorp, rijk aan geschiedenis en inwoners, het charmeert met zijn elegantie: beboste chalets in een harmonieuze en gastvrije natuurlijke omgeving in alle seizoenen, een gezellige "après-ski" en de beste bergrestaurants in de Savoie. 500 km pistes in het middengebergte in een uitzonderlijke omgeving met de majestueuze Mont Blanc op de achtergrond.

354

Instructeurs
gediplomeerden

178

Pratende skileraren
Het engels

Megeve

De extraatjes van deze school

  Het skiresort

  • 400 km skipiste
  • 86 mechanische liften
  • 1 snowpark
  Download de map van de pistes

  Ontdek het skigebiedMEGEVE

  De bijzonderheden van het skioord

  Het skioord biedt een onvergetelijke skibelevenis: aangepast aan gezinnen met zachte en geruststellende pistes, de liefhebbers van de wijde omgeving komen aan hun trekken dankzij het massief van Côte 2000 dat dankzij zijn ligging profiteert van kwaliteitssneeuw. Voor freestyle is er een speciale zone waar in alle veiligheid op een reusachtige luchtzak gesprongen kan worden. Kortom, Megève het skiparadijs wacht op u op slechts 180 kilometer van Lyon!
  Megève is een typisch dorp van de Haute-Savoie dat u niet onverschillig zal laten met zijn geschiedenis en zijn uitzonderlijke erfgoed, het dorp heeft een ziel die al het unieke van deze unieke plaats maakt. Ambassadeur van een lokale gastronomie die door sterrenchefs wordt vernieuwd, is het een bestemming die elk seizoen leeft. Culturele en sportieve evenementen geven ritme aan het plaatselijke leven en dragen bij tot de dynamiek van het dorp.

  De skioorden in de buurt van Megève

  de disciplines

  Onze contactgegevens

  Esf Megeve
  176 RUE DE LA POSTE
  B.P.14
  74120 MEGEVE

  Tel. 0450210097
  Bezoek de website van de school

  Neem contact met ons op

  close