Venez prendre des cours de ski avec l'ESF les Menuires !
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool Les Menuires

Skilessen volgen bij de ESF Les Menuires

Bijna veertig jaar geleden opgericht op een hoogte van 1850 m, blijft het skioord Les Menuires trouw aan de principes die aan de basis liggen van zijn reputatie: een warm onthaal, functionaliteit, een bevoorrecht skigebied en een behouden natuurlijke omgeving.
In Les Ménuires is alles ontworpen om het leven van gezinnen en sporters te vergemakkelijken: woningen aan de voet van de pistes, voetgangerspaden en mechanische verbindingen die de wijken met elkaar verbinden, winkelgalerijen met talrijke winkels.
335

Instructeurs
gediplomeerden

198

Pratende skileraren
Het engels

De extraatjes van deze school

  Het skiresort

  • 160 km skipiste
  • 33 mechanische liften
  • 3 snowpark
  Download de map van de pistes

  Ontdek het skigebiedLES MENUIRES SAINT MARTIN

  Een zeer bijzonder skioord

  Het skioord profiteert ook van een onmiskenbaar voordeel: de dubbele oost-west ligging van het skigebied van de 3 Vallées, het grootste ter wereld met 600 km pistes en 200 skiliften. Met een onklopbare prijs/kwaliteitsverhouding, kwaliteitsuitrusting en uitzonderlijke zonneschijn, is Les Ménuires het must-see resort in de Noordelijke Alpen!

  Vandaag de dag biedt Les Ménuires een nieuw architecturaal gezicht met chalets die geïnspireerd zijn door de Savoie en die gebruik maken van edele materialen (hout en steen). Les Menuires biedt nu een breed scala aan accommodaties: van functionele appartementen tot gezellige chalets, u zult zeker vinden wat u zoekt, afhankelijk van uw wensen, uw smaak of uw budget.

  Skioorden in de buurt van Les Menuires

  de disciplines

  Onze contactgegevens

  Esf Les Menuires
  BP 13
  1111 avenue de la Croisette
  73440 Les Belleville

  Tel. 0479006143
  Bezoek de website van de school

  Neem contact met ons op

  close