Venez prendre des cours de ski à l'ESF Metabief
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool Metabief

Uw skilessen met het ESF Métabief

Sprankelende onmetelijkheden, langlaufloipes kronkelend tussen de dennenbomen, de wintersfeer is hier synoniem met zachtheid en sereniteit. Laat u verrassen door adembenemende landschappen waar het beoefenen van alpineskiën en nieuwe glijsporten een bijzondere dimensie krijgt.
Het skigebied Métabief ligt op 30 minuten van Lausanne in de Doubs, niet ver van de Zwitserse grens, en is een van de grootste in het Jura-massief. Het skigebied strekt zich uit van 900 tot 1.430 meter boven de zeespiegel, strekt zich uit over 37 kilometer en strekt zich uit langs de voet van de Mont d'Or, wat een prachtig panorama over de Alpen biedt.
Een vakantie in de bergen betekent ook de plaatselijke tradities ontdekken met een bezoek aan een boerderij, een kaasmakerij of gewoon een ritje op een hondenslee of met Comtépaarden.
Het skioord Métabief biedt een cocktail van activiteiten voor jong en oud om samen met het gezin te ontdekken!
38

Instructeurs
gediplomeerden

Pratende skileraren
Het engels

De extraatjes van deze school

  • Club Piou-Piou
  • Sneeuwschoenen
  • Nordisch

Het skiresort

  • 37 km skipiste
  • 21 mechanische liften
  • 1 snowpark
Download de map van de pistes

Ontdek het skigebiedMETABIEF

Een bijzonder skioord

Hoewel intiemer dan de grote Alpine resorts, biedt Métabief Mont d'Or alle diensten en faciliteiten die essentieel zijn voor een geslaagde skivakantie met familie of vrienden: winkels, crèches, kleuterscholen, skischolen, enz.

De 35 skipistes en de 5 speelterreinen in de Métabief-sectoren bieden verschillende sferen en panorama's. Super Longevilles en Piquemiette zijn ideaal voor skiërs en snowboarders van alle niveaus, Métabief biedt toegankelijk skiën tegen een achtergrond van adembenemende uitzichten. Er is ook een snowpark en een boardercrossbaan voor wie van nieuwe sensaties houdt.


De liefhebbers van noordse activiteiten worden niet overgeslagen, want Métabief heeft een noords gebied met in totaal 73 kilometer aan langlaufloipes, evenals verschillende gemarkeerde routes voor sneeuwschoenwandelen, langlaufen en skaten, en ook wandelpaden en multi-activiteitswegen. 

Skioorden in de buurt van Métabief

Onze contactgegevens

Esf Metabief
6 PLACE XAVIER AUTHIER
25370 METABIEF

Tel. 0381490421
Bezoek de website van de school

Neem contact met ons op

close