Découvrez les cours de ski avec l'ESF de la Mongie
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool La Mongie

Boek uw skilessen bij de ESF La Mongie

Het skigebied van de Tourmalet, Barèges-La Mongie, ligt aan de voet van de Pic du Midi de Bigorre en biedt meer dan 100 km gemarkeerde pistes met 69 afdalingen voor alle niveaus, 170 sneeuwkanonnen, 43 skiliften waaronder 3 afneembare 6-persoons stoeltjesliften... en twee verschillende ingangen om aan alle vakantiewensen te voldoen: een authentiek Pyreneeëndorp, Barèges, en een dorp aan de voet van de piste, La Mongie.
Het Tourmalet gebied is natuurlijk het skioord voor alle vormen van skiën: afdalingen voor alle niveaus (23 groene pistes, 19 blauwe pistes, 21 rode pistes en 6 zwarte pistes), speciale faciliteiten voor freestylers op ski's of snowboards met een snowpark en vele gebieden van vrijheid aangepast aan de expressie van alle sneeuwliefhebbers.

94

Instructeurs
gediplomeerden

Pratende skileraren
Het engels

La Mongie

De extraatjes van deze school

  Het skiresort

  • 100 km skipiste
  • 33 mechanische liften
  Download de map van de pistes

  Ontdek het skigebiedLA MONGIE

  De bijzonderheden van het skioord

  Het sterke punt van het skioord van La Mongie: 2 verschillende ingangen die elkaar perfect aanvullen.
  Eerst aan de westkant, Barèges, die sport en ontspanning combineert met zijn talrijke thermale baden. De herdershutten van steen en leisteen geven het een heel bijzonder karakter waarbij authenticiteit en charme worden gecombineerd. Het is vandaag een uitzonderlijke plaats van gezelligheid.
  Dan, de oostkant, La Mongie waar alle soorten skiën worden beoefend, met alle nodige comfort aan de voet van de pistes. En niet te vergeten een hooggebergte landschap dat echt de omwegen waard is.
  Alle winkels liggen dicht bij de piste, met name de verhuurwinkels, die heel praktisch zijn zodat u na het huren meteen uw schoenen aan kunt trekken!

  De skioorden in de buurt van La Mongie

  de disciplines

  Onze contactgegevens

  Esf La Mongie
  19, BOULEVARD PIC DU MIDI
  65200 LA MONGIE

  Tel. 05 62 91 92 44
  Bezoek de website van de school

  Neem contact met ons op

  close